Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tab

Watch or touch?

Polecane posty

bo zwirek i muchomorek mi jakos nie lezy. jestes sliczna i na zwirka mi nie pasujesz bo chyba oboje sie zgadzamy ze ja z grzybem mam wiecej wspolnego :P dobra juz stopuje wpoadlem powiedziec helllo moja ksiezniczko

Gość gość nowa97
To bzyczcie i bzykajcie ja spadam chyba się jakas cholera zarazilam... Tabasko tak tak wiem to może być angina jutro Ci powiem;-) Dobranoc bzyczki

Oszzzzzz to wiele tłumaczy. Ale lubię Twoje duże ręce. :D I nie tylko

Gość Tabasko
Rycerzu 👄 Ogrze? :D

Gość blednygosc
fiono :D tak sie zastanawiam ze kuń shreka to osiol:( bo ja wiem?:D

Osioł :P tak, to nie brzmi dumnie. Pozostajemy przy obłędnej rycerskości? Da?

Gość gość nowa97
Pszczolki osly i krokodyle. Dzień dobry ;-). Co???? Niema mojej kawy? jak to?:-(

97 :) właśnie przeczytałam dyskusję o pupie. Hmm i tak sobie myślę, że chyba musi dużą rolę odgrywać :D

Gość gość nowa97
No fest.... wiesz coś tam odgrywa ale żeby pierwsze skrzypce to nieee;-)

Nie wiem ale ja lubię męskie tyłki. W jeansach :D Taki jeden miał fantastyczny.. Wchodził po schodach, zatrzymałam się i patrzyłam jak się porusza. Wszystko było fajnie do momentu gdy się nie odwrócił. Mężczyźni jednak potrafią być mściwi i okrutnie złośliwi :-o

Gość gość nowa97
Kuzwa znów mylnie zrozumiałam.... Jeśli chodzi o te skrzypce to o jeżu to było tak w pracy facet wpadł po dokumenty poruszał się nieziemsko Zwłaszcza po schodach.... Tak dziwnie odwraca się i pyta zgubiła coś pani czy tak fascynuje panią mój tył....:-/. Ech Ale znam pewnego kucharza który w dresach wygląda bosko

Gość gość nowa97
:-P

Gość gość nowa97
Zmieszalam się. Y e a no i mówię naprawdę interesujące ale wogole nie patrzyłam na pana a on ze nie umiem kłamać i wie ze jest taki seksowny.... Cegła to przy mnie biała była..:-D

Świadomość własnego ciała też jest ważna :P Ja w odwecie za wpatrywanie się w Jego pośladki miałam chodzącą grupkę facetów gapiących się na mój. Hmm po czasie przestało już na mnie to robić wrażenia. Choć przyznam, że początkowo było to krępujące ;) To nic... kiedyś mi góra ze stroju kąpielowego spadła :P Sznureczki się rozwiązały vis a vis ratownika. Niestety nie miałam możliwości ucieczki bo płynęłam z nim na rowerku wodnym :-o

Gość gość nowa97
Ale widoki:-D

Tak. Widoki były. Pełno zamków i takie tam ;) Ale jak szybko wiązałam, od razu na supły. A On poczęstował mnie tekstem, że już się tak nie muszę z tym spieszyć :P