Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największy koszmar faceta.

Polecane posty

Gość gość
jestem pewna, że wyolbrzymiasz, Boże, ile szkarad chodzi po ulicy, zarówno kobiet, jak i mężczyzn i nic sobie z tego nie robi, jak patrze na te pary, to tak sobie myślę, jeny, jak ci ludzie się dobierają śmiesznie, szok, serio, ja też miałam doła z powodu wyglądu, ale wzięłam się za siebie, zmieniłam image (wróciłam do naturalnego koloru włosów i ich długości, schudłam i poprawiłam figurę-dużo ćwiczę, makijaż, ciuchy, itd), od razu sama czuję się lepiej ze sobą, a i reszta otoczenia też mnie lepiej postrzega :) Pamiętaj, że wszystko najpierw zaczyna się od nas samych, a ludzie to czują. Ja np. chętnie umówiłabym się z gościem z takim wyglądem o którym piszesz, byle żeby był poukładany i normalny po prostu, niż jakiegoś super macho z mózgiem wielkości orzecha włoskiego, który tylko doopy zalicza i imprezy... Nie łam się, uśmiechnij się :)

Gość gość
kiedyś nie miałem kompleksów nie uważałem się za niskiego i cie traktowałem tego że jestem chudy za coś złego (a ważyłem mniej niż teraz) jednak z czasem okazywało się że niestety ale wygląd bardzo utrudnia mi życie. Wytłumaczcie mi jeżeli nie ma on znaczenia dlaczego tacy jak ja zawsze mają problemy z kobietami nawet jeżeli są inteligentni. A dresiki i koksiki które często są głąbami w dziewczynach mogą przebierać. Z moich obserwacji wynika że jak jestes przystojny to możesz nawet nie umieć pisać i i tak będziesz miał powodzenie a jeśli nie to możesz być geniuszem a i tak będziesz miał problemy.

Gość wygibas
tragedia to jest jak facet nie może uprawiać seksu mówi się że facet umiera dwa razy i to jest właśnie pierwsza śmierć, jesteś chudy i mały ale mam gorzej jestem mniejszy po prostu ktoś musi być ładniejszy a ktoś brzydszy, masz trudniej ale to nie jest tak że nic z źycia nie możesz wyciągnąć

Gość gość
Jakoś ostatnio widuję masę brzydkich kobiet z przystojnymi facetami a ładnej dziewczyny z kimś takim jak ja jeszcze nie widziałem.

Gość gość
facet 172 i szczupły, to fajny facet, ja wolę takich niz ciepłe brzuszki,. ale jak widzę na wszystkie typy chetni są, a kocha się często i tak nie swoje typy...

Gość gość
Grubo przesadzasz. Po pierwsze, na koksików dresików leci raczej szczególna podgrupa kobiet. Dla mnie koksik-dresik to coś wręcz aseksualnego i sądząc po koleżankach nie jestem w tym odosobniona. Po drugie, 172 cm to wcale nie jest mało. Wciąż jesteś wyższy od większości dziewczyn. Po trzecie, wystarczy pracować nad sylwetką. Popieram wcześniejsze głosy, że powinieneś spróbować wspinaczki albo sztuk walki, skoro nie lubisz siłowni (która zresztą nie przyniosła efektów, bo za wcześnie się poddałeś). Zarysowane mięśnie ramion u chudego faceta są bardzo sexy.

Gość gość
Autorze mam podobnie do Ciebie :( Mam 180cm wzrostu i między 75-80 kg wagi. Również chodzę na siłownię i mam płaski brzuch i pewnie też z tego powodu jestem sam bo wszędzie grubszych facetów widzę z dziewczynami.Też nie mam szans na dziewczynę. A jestem trochę od Ciebie starszy bo rocznikowo 24 lata.

Gość gość
Bo pisałem już siłownia nie jest dla ludzi drobnych o szybkim metabolizmie. Trzeba pochłaniać tony jedzenia a i tak koksem NIGDY sie nie zostanie można się po prostu trochę wyrzeźbić ale i tak większość facetów będzie zawsze większa i to bez siłowni. A dodając do tego to że efekty będę przychodziły bardzo powoli np u mnie na początku treningu kiedy wszystko szybko idzie w górę tyłem 1 kg miesięcznie potem sie pochorowałem i schudłem 2 kg czyli 2 miesiące psu w dupę.

Największy koszmar faceta to niska samoocena, a nie wygląd. Znałam różnych facetów o niskim wzroście i byli wśród nich tacy, którzy mnie bardzo pociągali, mieli żony i kochanki i dobre stanowisko oraz szacunek wśród pracowników. Jeżeli dasz się zaszczuć tym myślom to przegrasz na starcie. Pracuj nad swoim wnętrzem i osobowością, bo wyglądu nie zmienisz.

Gość gość
Wzrost faceta zaczyna się od 170 cm. Poniżej to nie facet tylko dziecko. Autor powinien się cieszyć i bogu dziękować że ma 172 cm, a nie np 169 cm!!

Gość gość
wzrost masz średni zadna tragedia. twój "zapał" z siłownią mnie rozbroił- jak ktoś chce mieć ładną sylwetkę, to musi nad nią pracować całe życie. myslisz, że umięsnieni facecie pochodzili przez parę m-cy na siłkę, a później pierdzieli w kanape i odcinali od tego "wysiłku" kupony. mój mąż jest dobrze zbudowanym facetem około 40stki- siłowo ćwiczy minimum 2x na tydzień, uprawia też inne sporty- na sylwetkę pracuje od lat nastoletnich i gdyby tego zaprzestał albo robił takie zrywy raz na x lat, to byłby pewnie brzuchatym "tatuskiem". wygoogluj sobie jak wyglada bardzo chudy Adrien brody bez koszuli i zastanów sie czy chudym facetom nie opłaca się ćwiczyć..

Gość gość
Niestety to naturalne że kobiety w doborze partnera kierują się wyglądem. Jest to czysta biologia np u Jeleni najwięcej łani podczas rykowiska zawsze będzie miał nie najmądrzejszy byk tylko największy najsilniejszy, który sprał najwięcej rywali. Tak samo u ludzi kobiety podświadomie wybierają silnych wysokich potężnych i agresywnych mężczyzn ponieważ posiadają oni najlepsze geny niezbędne do przedłużenia gatunku. Niestety inteligencja jest sprawą drugorzędną. Jest to czysta biologia dlatego nikt nie może miec o to do nikogo pretensji.

Gość pravipol
Mam podobne parametry fizyczne, + młodociana twarz, + dziwna psychika i mamy prawika. Doświadczenie z siłką podobne, dużo wysiłku a efekty mało widoczne. Jakoś tam mięśnie mi widać przy dobrym świetle, ale co z tego, skoro szkielet taki chudy i wymiary takie małe. Przy wzroście 170cm zdecydowana większość mężczyzn jest większa ode mnie. Większość gimnazjalistów zapewne też. Pedomorfizm niestety nie pociąga kobiet, przynajmniej nie seksualnie - większe wymiary mężczyzny to dosyć uniwersalny standard urody. I ogólnie ma się takie mniejsze poważanie wśród ludzi; alkohol na dowód. Nie da się tu dużo poprawić, ni w ten ni w inny kierunek człowiek już nie wyrośnie. Cza było za młodu faszerować się hormonem wzrostu i testosteronem. O niską samoocenę też nietrudno, mając zwichrowaną psychikę. Pozostaje puszczać bańki.

Gość gość
No w końcu ktoś taki jak ja. Nie wiem dlaczego wszyscy wyskakują z siłownią jak ktos ma drobną budowę ja mam np 15 cm w nadgarstku rewelacja nie. Tacy ludzie nigdy nie będą się wyróżniać kiedy inni będą wyglądali jak koksy my będziemy wyglądali co najwyżej normalnie. I nawet jeżeli mój wzrost nie jest\problemem to moja budowa ciala na pewno

Gość gość
Nieskuteczny trening to zły trening. Zapisz się na siłownię, wynajmij trenera, który zbuduje ci plan ćwiczeń i odżywiania. Pamiętaj, że efekty nie przyjdą z dnia na dzień. Nie ważne ile jesz, ale co jesz. Jaka jest zawartość węglowodanów, białka itp, itd. Zrób coś ze sobą zamiast się użalać. To nie jest hejt, to jest prawda, którą walę ci w pysk ;)

Gość gość
Tylko powiedz mi jakich efektów może spodziewać się osoba tak drobnej budowy koksem raczej nigdy nie będzie co najwyżej przeciętna.

Gość gość
Oczywiście można nabrać masy tylko po co. Skoro istnieją niscy i chudzi faceci to znaczy że jakimś kobietom się podobają bo inaczej ich geny dawno by znikły.

Gość lęk pierwotny
Bądź dupkiem. Kobiety na takich lecą. Ba, one takich kochają :-D

Gość pravipol
gość dziś : No właśnie całkiem możliwe że będę ostatnim ogniwem. Jeśli chodzi o kwestie fizyczne, jestem chudszy od starego (który to wybrał sobie niską i chudą kobietę za matkę jego dzieci, szczał w dziesiątkę) i teoretycznie w jego czasach byłbym też niższy od niego. Poza tym mam jeszcze parę innych wad. Ok, spróbuję może poobrażać jakieś kobiety, może to zadziała.

Gość dupniety_na_umysle
Największy koszmar faceta. xxxx To ślub.

Gość gość
eeee.... pierd...nie.

Gość gość
największym koszmarem jest kiedy w jego ulubioną szparkę wsadza kuta ktoś inny

Gość gość
Powiedz to Bonapartemu...

Gość gość
Może i się podobają tylko są to z reguły takie których nikt inny już nie chciał. Ponadto pomyślałem że nie powinienem mieć dzieci ponieważ mam słabe geny nie mogę pozwolić żeby mój syn przeżywał ten sam koszmar co ja.

Gość dupniety_na_umysle
największym koszmarem jest kiedy w jego ulubioną szparkę wsadza kuta ktoś inny xxxx To pikuś w porównaniu ze ślubem.

Gość gość
W sumie tak. Ślub to koszmar, bo ty pijesz oranżadę a innym stawiasz wódkę.

Gość gość
Racja chłopie jak masz wygląd to niestety ale panny będą na ciebie leciały. Miałem w liceum takiego znajomego niewiarygodnie wkurzający koleś kujon wazeliniarz pchał się wszędzie nawet tam gdzie go wyraźnie nie chcieli. Ale pomimo tego że był zupełnie pozbawiony charakteru miał 190 cm wzrostu i znalazł sobie taką laskę że jak ją zobaczyłem to sie nogi podemną ugięły. Natomiast ja wyglądałem jak ty i niski i chudy i pomimo tego że miałem porządnych i fajnych znajomych laski miały mnie w d***e. Pogódź się z tym i nie słuchaj gadania tych kobiet większość z nich kłamie próbując cię pocieszyć. W praktyce wygląda to tak, mi też dziewczyny mówiły : jesteś dla mnie za chudy za niski za brzydki ale na pewno jakaś cię pokocha i jakoś nie pokochała pomimo że mam 25 lat prowadzę życie towarzyskie nie trzymałem dziewczyny nawet za ręką a ten koleś z którego tak naprawdę wszyscy się naśmiewaliśmy jest żonaty i w między czasie miał już ze 3 dziewczyny.