Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz oglada sie za innymi... !

Polecane posty

Gość gość

Moj partner oglada sie za innymi.... Mowilam mu ze mnie to boli on i tak swoje, ze niby sie nie oglada.... On az odwraca sie za dziewczynami.... Bylam w 7 miesiacu ciazy a on do mnie z tekstem " Ona jest sexy ", plakac mi sie chcialo, znizyl mnie do poziomu podlogi .... Na fb przyjmuje zaproszenia od dziewczyn ktorych nie zna i z nimi pisze .... Zrobilam awanture, niby przestal.... Tydzien po porodzie kazal mi sie odchudzac... Powiedzial do poloznej ze przed ciaza bylam szczupla a teraz jestem gruba.... ;( Caly czas mi wypomina, ze gruba jestem. Jestem teraz 3 miesiace po porodzie i dopiero teraz czuje sie na silach na diete... ale nie dla niego... dla siebie ... Czasami mysle zeby odejsc .... Nikt wczesniej mnie tak nie ponizal ... Wczoraj przytulalismy sie i poprosilam zeby zrobil mi minetke... On mi odpowiedzial, ze jestem stuknieta, ze urodzilam dziecko, ze jest rozklekotana.... Ze nie zrobi ... Dziewczyny prosze poradzcie mi cos .... :(

Gość gość
co za sk*****el. jakby u mnie coś takiego działo się w ciąży to bym się nie oglądała na chama tylko usunęła ciążę i wykopała sk*****ela z domu. m.in. dlatego właśnie nie chcę mieć dziecka - facet i tak zawsze będzie poniżał i zdradzał, a kobieta zostanie sama z problemem

Gość gość
przywal mu patelnią

Gość gość
Przy dziecku tez nic nie zrobi... Pracuje od rana do 19... Przychodzi z pracy je.... I oglada jakies filmiki na kompie.... Nawet pampersa malej nie zmieni .... Nawet nie poswieci 30 min swojego czasu dla niej... zeby sie z nia zabawic ;( Jestem zdolowana.... Nie wytrzymuje juz.... Bylam radosna osoba. A teraz ? :( Codziennie placze ;(

Gość gość
Okropne zachowanie zwykłego dupka. Autorko trzeba Ci było ciąży i dziecka żeby dostrzec jakim człowiekiem on jest? Załęże się, ze już wcześniej wiedziałaś. Mimo to związałaś z nim przyszłość swoja i dziecka. On się nie zmieni choćbyś litry łez wylewała i błagała. Dno nad dnem i kilometr mułu ten facet. Zero totalne zero. Uciekaj póki dzieciak mały i nie przywiązany, facet i tak cie zostawi lepiej będzie jak ty zostawisz jego.

Gość gość
Widzialy galy co braly.

Gość gość
Jak juz mowilam... Mysle o odejsciu... Bo psychicznie sobie nie radze... Czuje sie okropnie ....

Gość gość
To nie myśl działaj. Uciekaj od niego. Alimenty dostaniesz jakby co. A znajdziesz jeszcze jakiegoś fajnego faceta.

Gość gość
to po co sobie zrobiłaś z nim dziecko?

Gość gość
przecież widać na kilometr, że ten facet nie chciał dziecka tylko ty. Zrobiłaś sobie dzieciaka to się nim zajmuj. Jakby facet chciał dziecko to zupełnie by się inaczej zachowywał i dziecko byłoby jego oczkiem w głowie. Dziewczyny zastanówcie się co robicie, najpierw wymuszacie na facecie ślub, potem dziecko, a później płacz. Nie każdy facet dorósł do roli ojca, niektórzy w ogóle nie chcą dzieci, tylko kobiety mają takie parcie na ślub i dzieci... bo wszystkie koleżanki już mają. Chcecie mieć dobrych mężów i dzieci to wybierajcie takich facetów, którzy też ich pragną, a nie chłopaczków dla których najważniejsze są dobre d**y, koledzy i gry na kompie.

Gość gość
Wiesz co moj tez lubial ogladac sie za innymi i np jak razem szlismy to potrafil powiedziec ta jaka ladna, a ta jaki fajny biust, jaka d**eczka itp, wiec ja zaczelam sie odwdzieczac i jak zobaczylam jakiegos wysokiego bo moj ma kompleks ma 1,78 i chvial by byc wyzszy to mowilam wow jaki wysoki, jaki przystojniak , wysoki pewnie ma bardzo duzego , tak sie zaczal wkurzac ze przestal, a kiedys jeszcze powiedzial ze on jest przystojny i nie mial by problemu z poderwaniem ladnej dziewczyny, ze jemu by bylo latwiej niz mnie, a ja to choc sprawdzimy , nie chcial ale tak bylam wkurzona ze odeszlam kawalek i akurat szedl jakis mlody obcokrajowiec udawalam ze dzwonie ale puscilam mu oczko i sie zatrzymal , zaczal rozmawiac , a moj obserwowal z daleka, jak sie odwrocilam i zaczelam isc z tym obcokrajowcem to moj szybko podbiegl i mnie odciagnal, od tamtej pory nie gada juz tak, pilnuje mnie, zaczal mowic jak mnie kocha, przeprosil

Gość gość
Dziecko to byla wpadka.... pozniej slub cywilny... przed ciaza byl inny ... dbal o mnie... kwiaty itp ... Zabieral mnie wszedzie .... Przyszedl z pracy ... Nawizalam temat do tej minety... On powiedzial, ze zartowal a ja mu odpowiedzialam ze ma malego i wcale nie zartuje... Wstal i poszedl do innego pokoju ... I wiecie co ? Nie zaluje .... Az mi lepiej :)

Gość gość
nie ważne co było i jak było dam ci rade jak jeszcze raz to zrobi jeeebni...j mu w morde przy wszystkich ludziach ! jeeebni..j tak aż mu pustacki łeb podskoczy , odwróć się na pięcie i wróć do domu zapakuj swoje rzeczy a jak zapyta co robisz ...powiedz mu wprost , nie wiązałam cię do siebie na siłę to był twój wybór i mój ,nasz...zatem jak ci coś albo ja nie odpowiadam to ...s*********laj ! i tyle !