Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onina

otylosc

Polecane posty

Gość onina

waze 107 kg przy wzroscie 172,jestem otyla ale nie umiem sie zmotywowac,codziennie mowic sobie ze zaczene zdrowo sie odzywiac,od urodzenia mialam nadwage,rodzice pasli mnie jak swinke.a teraz to nawyki i brak determinacji...Siedze i jem chipsy...chociaz dawno ich nie jadlam a niepowinnam wogole...Chcialabym uslyszec cos co zmotywuje mnie bardziej...moje kolezanki idiotki mowia,zle nie wygladasz dobrze jest...to moze ja jestem idiotka??

Gość prawictwo pospolite 134
a czujesz sie z tą wagą pociągająca ? Wyglądasz sexy przed lustrem ?

Gość omina
widomo ze nie..ja mam nietypowa figure bo pomimo nadwagi gdzies to sie po moim ciele podzielilo...inne maja wielkie pupy,inne cos tam..A ja poprostu jestem wielka baba.. Zycue seksualne mam wspaniale..moze i ktos by nie uwierzyl.. Maz mowi ze sa grubsze..a ja wolalabym zeby mi zrobil przykrosc to bym sie wziela za siebie...

grubsze niż 107 kg ? Nie sądze .

Gość omina
wiem...ale moj maz nie wie ile waze... On by nie powiedzial ze tyle bo na tyle nie wygladam..jestem dosyc wysoka

skoro mąż nie narzeka .. To nie warto się przejmować. Ja osobiscie preferuje szczupłe kobiety.

Gość gość
mi sie wydaje ze on poprostu nie chce mnie urazic... ja musze schudnac bo zle sie czuje sama ze soba... trudno zmienic nawyki

Gość gość
to sie ciesz bo ja przytylam przez pol roku 8 kg przez zaniedbanie wlasne.A maz juz mi wytyka ze mogla bym schudnac.A waze teraz 73 kg przy 169

Gość omina
uwierzcie mi ze nie ma sie z czego cieszyc...wiem ze to zalosne i sama jestem winna,chociaz czesciowo winie za to rodzicow... W domu nigdy zdrowo sie nie jadlo,nie bylo owocow i warzyw.. Smalec na chleb,frytki,tluste sosy,matka lala i leje do dzisiaj olej do wszystkiego jak szalona...Mam do nich troche zal ze nie wyrobili we mnie tych dobrych nawykow.... Na szczescie ja z moim dzieckiem z doswiadczenia obchodze sie inaczej... U mnie problemem sa slodycze,bo tlusto nie jemy...A maz je ciasta i inne rzeczy i jest szczuply jak szypior...Tobie pewnie Maz dogryza bo jak sie przyzwyczail do tego ze zawsze bylas szczupla...