Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandrija

samotne macierzynstwo i brak ochoty na faceta

Polecane posty

Gość Aleksandrija

nie znalazłam takiego tematu wiec zakladam ten, od razu uprzedzam,ze dla wielu osób samo hasło samotna matka to juz powod do wstydu,wielki grzech i w ogóle trzeba krytykowac i obrazac ale nie taki mam cel w tym temacie,chodzi mi bardziej o to by byc ocenioną co sadzicie ale tak bez uprzedzen i obrazania o tym,ze ja jako samotna matka wlasciwie samotna od poczatku bo tatus porzucił nas jak mala miala miesiac, ja nie mam wogole ochoty ani zainteresowania płcią przeciwną ani w ogóle zadnym zwiazkiem ani seksem ani nawet zwykla znajomoscią, ja jestem postokroś zakochana w swojej coreczce ktora teraz ma 4,5 lat i naprawde mysle ze to sie juz nie zmieni a moze sie myle? Owszem nieraz ktos się mną zainteresuje,kogos poznam przez przypadek, nawet nieraz w pracy jakis klient do mnie zagada,jakby chciał mnie zaprosic na randkę a brzydka nie jestem,dbam o siebie,zawsze lubilam wygladac slicznie ale co z tego jak mnie to nie interesuje. nawet pare razy zgodizlam się na spotkanie ale dalej nie chcialam tego kontynuowac bo panowie sa dla mnie jak powietrze,mogliby stawac na glowie a ja widze tylko moją coreczkę. Czsami nawet zastanawiam się czy moze jednak powinnam na siłe byc z kims aby byc bo na sametne matki zle patrza ale jakos nie moge. Czy ktos tez tak miał? Nie to,zebym się przejmowala tamtym rozstaniem,normalnie to olałam a z dziecka się wrecz ucieszyłam bo od dawna pragnelam miec dziecko (oczywiscie faceta tez ale przedewszystkim dziecko). Jakos tak mysle ze z facetem,mężem moze byc roznie,tyle się słyszy ze panowie nawet po 20 latach malzesntwa zdradzają odchodzą ... a dziecko zawsze bedzie przy mamie. Co sądzicie?

Gość gość
nie zawsze bedzie, przyjdzie czas ze zalozy rodzine a Ty zostaniesz sama... Wiem jak mozna zakochac sie w swoim dziecku, sama mam dziecko ale zdrowy rozsadek tez jest wazny