Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdilajla

Romans z szefem ...

Polecane posty

Gość gośćdilajla

Witam mam 25 lat i od dwóch mies mam romans z 16 lat starszym szefem . Mam narzeczonego ale ciągnie mnie do mojego szefa gdy spotykam się z nim czuję dreszczyk emocji . Szef ma rodzinę dwoje dzieci ale ciągnie nas do siebie i nie możemy tego skończyć . . .

Gość gość
Widzę to tak. - rozstaniesz sie z facetem dla tego drugiego a on cię olej dla rodziny i zostaniesz bez pracy

Gość gość
A rznij sie znim łajzo. Tulko se podwyzke zalatw:-)

Gość gość
heh . Jak chcesz to rzuć tego i tego a ja cie bd zadowalal :)

Gość gośćdilajla
nie wiem co mam robić ... nie chce zeby on zostawiał rodzine ... ale nie chce tez tego kończyć ... i koło sie zamyka

Gość gość
zona się dowie i masz wylot on się znudzi i masz wlot, ty się znudzis i masz wylot, zajdziesz w ciążę i masz wylot, chłopak się dowie i masz wylot wniosek: na tzw. końcu ( kwestia czasu) zawsze masz WYLOT teraz masz jeszcze szansę ale malutką bo i tak masz wylot.

Gość gość
Miałam i nie polecam. Ostatecznie sama odeszłam z firmy, bo po zakończeniu związku nie dalo sie pracować- a moj szef był kawalerem. Rada: juz sobie szukaj innej pracy

Gość gość
Z tej sytuacji nie ma dobrego wyjścia bo prace itak stracisz jak będziesz chciała to skończyć to on ze złości się ciebie pozbedzie a żonaty zawsze wybierze żonę jeżeli przyjdzie co do czego... W tym wszystkim współczuję tylko twojemu narzeczonemu

Gość gośćdilajla
Z tego co mi wiadomo oni myślą o rozwodzie przynajmniej on tak mówi ale dla dobra dzieci ja mu tego nie polecam ... nie chce psuć im życia ale wiem że i sobie już popsułam :/ zapoznałam się z nim kiedy nie miałam jeszcze faceta później on wyjechał a kiedy wrócił po roku czasu znowu się wszytsko zaczęło ... wszystko wskazuje na to że jestem stracona no chyba że on będzie ze mną (szef) ale ja tego nie chce chce żeby był przy dzieciach ...

Gość gośćKolorowa
;( jesteś skończoną szmatą