Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia25kah

Romans ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość mia25kah

Ja mam 25 lat , właśnie skończyłam studia ... On prawie 40 lat , przystojny , wysoki , dobrze zbudowany . Niestety ma żonę , córkę (chyba dwunastoletnia ) Poznalismy się na siłowni , zaczęliśmy rozmawiać , wyladowalismy w łóżku ... Teraz regularnie się spotykamy chciałabym by był ze mną na stale ...

Gość gość
Niestety ci współczuję...

Gość gość
Mimo wyksztalcenia glupia jesteś:-)

Gość mia25kah
Najgorsze jest to , że ja się w nim zakochałam , a on od poczatku jasno stawiał sytuacje , od poczatku powiedział , ze ma rodzinę ... Boje się , że w pewnym momencie zadzwoni i powie , ze to koniec , ze więcej się nie spotkamy

Gość gość
Wierz mi w to z tego nic nie będzie mam podobny problem tylko z tym że ja nie jestem już taka naiwna i nie wyląduje z nim w łóżku ale za zajętych nie ma co się brać pod

Gość gość
wpolczuje jego żonie

Gość gość
Dlatego ja z mężem wszędzie chodzimy razem. Wiemy ze żadne z nas nie zdradza. Szkoda że są takie lafiryndy co niszczą innym zycie. Facet mowi takiej ze to nie ma przyszlosci a ta lezie jak krowa. Mam nadzieje ze takie osoby jak juz będą w związku szczesliwie to przyjdzie taka lajza i to szczęście tez wam odbierze. Byc moze waszym corkom tez ktos spieprzy zycie. Czy ten swiat kreci sie tylko na seksie? Prawdziwy związek to nie tylko seks ale lafiryndy o tym nie mają pojęcia

Gość gość
Ja mam pisto wolnego ptaka.mozesz sie nim zajac:-) i jestem stary jak lubisz takich:-)

Gość gość
Franek to ty? Ten z chłopaków do wziecia?

Gość mia25kah
Znowu się z nim widziałam , prosilam by został , ale pojechał do córki ...