Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja345_789

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość patrycja345_789

Witam. Bardzo boje sie ze moge byc w ciazy. A sytuacja wyglada nastepujaco. Uprawialam z moim chlopakiem peeting 3 miesiace temu teoretycznie dzien po jajeczkowaniu. Bylismy ostrozni. On konczyl albo w moich ustach albo na brzuchu ale boje sie ze jakas czesc spermy mogla ze slina albo na palcu mogla dostac sie do pochwy.Od tamtej pory moje okresy sie troche zmienily. Sa regularne i trwaja 6 dni. Nie sa skape. Wystepuja w nich normalnie skrzepy jak zawsze. Przed okresem jak zwykle bola mnie piersi i pogarsza mi sie stan cery. Ale jest cos co mnie niepokoi. Moja macica jest w tylozgieciu i zawszs przy miesiaczce odczuwalam strasznie silny bol dzien przed miesiaczka i potem nawet przez 3 kolejne dni miesiaczki. A teraz bol jest slaby kiedy zaczyna mie sie miesiaczka i troche sie nasila w 1 dniu. Kiedys bralam Aulin nawet po dwie tabletki dwa razy na dzien zeby bol ustal..od 3 miesiecy wystarczy jedna tabletka rano i jedna wieczorem. Czytalam ze takie przypadki spotykaja kobiety po ciazy. A ja jeszcze nigdy w ciazy nie bylam. Tak wiec pierwszy okres byl normalny tylko mniej bolalo. Przed drugim okresem zaczely sie mdlosci.. i trwaly okolo 4 tygodni a sam okres zaczal sie taka brazowa krwia ze skrzepami ale potem przebiegl normalnie tyle ze znowu mniej bolesnie. Wlasnie po tym okresie cos mnie natchnelo i zrobilam testy ciazowe. Bylo ich 5 w roznych odstepach czasowych. Wszystkie wyszly negatywnie. Potem bolaly mnie oba jajniki tak jakby przy owulacji. Pod koniec nastepnego cyklu zaczely mnie strasznie kłuc piersi..bolaly mnie tez przy dotykaniu jak to zwykle przed okresem..przyszedl 3 okres..tez normalny tylko mniej bolesny. Bol piersi przy dotykaniu zniknal ale to klucie pozostalo..zrobilam kolejne 4 testy. Tez w odstepach i rowniez wyszly negatywnie. Czuje tez takie mrowienie w podbrzuszu..Bardzo sie obawiam ciazy bo nie chce byc teraz matka..pomozcie prosze..czy te 9 testow moglo sie mylic? Czy w ogole moglo dojsc do zaplodnienia przez peeting? Dlaczego moje okresy staly sie mniej bolesne?

Gość gość
Mysle, ze to tylko zmiany hormonalne.. ale nastepnym razem uważaj, bo rzeczywiście jego nqsienie może zostać przeniesione na palcu i wtedy zostaniesz mamusią bez uprawiania seksu...

Gość gość
Okresy staly się mniej bolesne bo jestes w ciąży. Testy owszem myla sie i to kazdy ginekolog ci powie. Tak samo ci powie ze przez ciaze mozesz miec krwawienie myslac ze to okres. Ostatnio byl przypadek ze kobieta przyjechala do szpitala z bolem brzucha a tu okazalo sie ze to ciąża i przyjechala do porodu. Kobieta w szoku rodzina tez. Glowa do gory dziecko to szczescie a nie koniec swiata

Gość patrycja345_789
Ale to pewne ze to ciaza? Nie ma innego wytlumaczenia? Moze to przez stres? Ostatnio przez mysl o tym bardzo sie boje noe moge spac i jesc..na prawde nie ma innego powodu dla ktorego te miesiaczki mogly sie zmienic? Mam 18 lat wiec moze to zwiazane z rozwijaniem sie macicy. Moj chlopak jest pewny ze swierza sperma nie dostala sie do mojej pochwy...