Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za kolejny poj eb na tym forum cynicfm

Polecane posty

Gość gość

nastepny debil ze schizfrenia:o spaczona psychika wystarczy poczytac co wypisuje, szkod, ze tacy ludzie po swiecie chodza i ja sie pytam co robia na tym forum? skad ta sfolacz sie tu bierze? moze droga moderacja powinna w koncu sie tym zajac.

Gość gość
tu na serio nie ma normalnych?forum pogrzancow.Czas sie tym forum zajac i sprawe naglosnic do odpowiednich wladz,bo niektorzy sadza,ze sa bezkarni i anonimowi

Gość gość
chyba jesteś tu od wczoraj skoro nie znasz cynica. won szloro

Gość gość
Tak się składa, że na tym forum jestem od 2002 roku choć ostatnio coraz rzadziej tu wchodzę bo zrobiła się dzicz! Kiedyś tu byli normalni ludzie a teraz większość to psychole, aż żal czytać! Nawet za czasów, kiedy działali podszywacze nie było takiego bagna, było zabawnie a teraz to żenada!

Gość gość
a to prawda, pełno tu poje/busów

Gość gość
od tego jest moderacja,zeby czuwala,a skoro nic nie robi,to trzeba zrobic cos,zeby przywrocic porzadek albo zlikwidowac kafe

Gość gość
szczególnie trzeba zlikwidować , usunąć tych p******w ujadających na Rząd, demokrację , UE i obrażających Premiera i Prezydenta

Gość gość
to jest karygodne,zeby normalni ludzie nie mogli pogadac,bo siedzi tu pelno popaprancow i sie dowartosciowuja.czas na serio kogos tu zaangazowac aby sie tym zajal.

Gość gość
robię tu badania ,sondy netowe dot, polityki, psychologii , socjologii a wychodzą mi bzdury bo poważnie nie chcą mi odpisywać na ważne kwestie.

Gość gość
od tego jest moderacja,zeby czuwala,a skoro nic nie robi,to trzeba zrobic cos,zeby przywrocic porzadek '' jak wyrzucisz poj/ebow to nikogo nie bedzie

Gość gość
tu nie sondy,ankiety sa potrzebne tylko prokurator