Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roksi123

Brak okresu

Polecane posty

w tym miesiącu nie dostałam okresu. Mój brzuch trochę pobolewa , przez parę dni . Bóle te są podobne to tych które miewam przed każdym okresem . Swój ostatni okres dostałam 13 grudnia , ze swoich obliczeń wypadało ,że dni płodne mam m.in. 31 grudnia , a miałam wtedy stosunek ze swoim chłopakiem . Stosunek odbył się bez prezerwatywy , jednak nie doszedł we mnie . Boje się ,że jestem w ciąży . Czuje się normalnie z tym ,że zwiększył się mój apetyt i częściej oddaje mocz . Proszę o udzielenie mi rady , z góry dziękuje. pozdrawiam

Gość gość
Zrób test. Ktoś ci to musi napisać? Pewnie jesteś w ciąży,a ból macicy jak przed okresem jest typowy dla wczesnego okresu ciąży. Macica się rozciąga.

Gość gość
apetyt i czestsze sikanie tez mogą być objawami ciąży. jesli kochalisci sie bez zadnego zabezpieczenia to ciaza jest prawdopodobna. najlepiej udajj sie do ginekologa bo test tez moze na razie nie wykryc.

Koleżanka wyżej dobrze radzi. Nie ma na co czekać. Z tego co piszesz prawdopodobieństwo ciąży jest bardzo wysokie.

Gość gość
Jak się myśli piczochą to są efekty.Ciąża to nie choroba

Gość gość
Byłam w takiej sytuacji. Zrób test z rana, sytuacja powinna się wyjaśnić.

Drogie panie zrobiłam test ,jednak wyszedł negatywny ,a okresu dalej nie ma . Zastanawiam się nad badaniem krwi .

Gość gość
Skoro nie doszedl w tobie to jednak watpie abys byla w ciazy. Panikujesz, boisz sie i okres sie opoznia. rob za 2, 3 dni test z krwi beta hcg i wszystko bedzie jasne.