Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menstaer

Jak sprawić by znowu było jak dawniej ?

Polecane posty

Gość menstaer

Praca , zakupy , dom i tak w kółko :) Od jakiegoś czasu z żoną łączą nas tylko bieżące sprawy , obowiązki , córka i tak na okrągło ! Tylko gdzie w tym wszystkim uczucia , czas tylko we dwoje ? Zaczęło mnie to już męczyć coraz częściej się kłocimy , wieczorami siedzimy osobno przez co ucierpiał nasz seks , ani ona nie ma ochoty , ani ja . Chciałbym by było jak kiedyś ...

Gość gość
oj nie jesteś sam ja mam ten sam problem tylko z mężem i też nie wiem co dalej

Gość gość
moje zycie erotyczne nie istnieje i nie wiem co z tym zrobić jesteśmy razem już 12lat i mam wrażenie ze już wszystko wygasło bardzo kocham swojego męża ale no właśnie zawsze jest jakieś ale sex z nim jest po prostu nudny i zawsze wygląda tak samo jak byśmy mieli jakieś wytyczne próbuję to zmienić ale on mnie nie słucha i nie widzi żadnego problemu potrafimy się nie kochać nawet 3 miesiące a jak już dochodzi do zbliżenia to ja nawet nie mam ochoty bo wiem co za chwile będzie to jest jakaś masakra

Gość menstaer
U nas jest podobnie . Małżeństwem od ponad piętnastu lat . Seks bardzo rzadko . Choć kocham żonę , wieczorem zawsze wydarzy się coś co sprawi , że przez następne parenascie minut będziemy się sprzeczac zamiast iść się kochać ...

Gość gość
trzeba na przekór w kłótni przytulić I powiedzieć, "denerwujesz mnie, ale I tak Cię lubie, chodź sobie w ciszy razem poleżymy, powiedz mi czego chcesz..." tyle

Gość menstaer
Czasem po prostu nie mam na to siły .

Gość gość
Bo o zwiazek trzeba dbac.Po takim stazu wadomo,ze przychodzi rutyna.Dzieci podrzucic rodzinie,lub dziadkom,i spedzic wspolny weekend,albo chociaz kolacje ze sniadaniem,pogadac przy dobrym winku,postarac sie o fajny nastroj,wszystko jest do odbudowania,ale pierdzenie w fotel plecami do siebie,tego nie odmieni.

Gość gość
też mam ten problem w dodatku mąż o siebie nie dba i z brudnym siusiakiem lezie do łóżka i się domaga bym go mu do buzi wzieła

Gość gość
gosc 13.59 zrob podobnie,nie myj piczki przez tydzien i daj mu do polizania,szybko zrozumie problem.