Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój maluch ostatnio prawie się nie rusza w brzuchu, boję się bardzo :(

Polecane posty

Gość gość

To już trzeci taki dzień i czuję max 2 ruchy w ciągu dnia i to delikatne. Wcześniej córeczka ruszała się bardzo, kopała rano, wieczorem to już w ogóle. Jestem w 30 tygodniu ciąży. Dlaczego tak się dzieje? Zaczęło się kiedy miałam dość pracowity dzień, musiałam pomóc w remoncie i sprzątaniu, nic nie dźwigałam, ale się narobiłam. Na drugi dzień dzidzia prawie się nie rusza ;( Wizytę u gina mam w poniedziałek rano, ale już popadam w czarną rozpacz ;(

Gość gość
Jedź do szpitala kobieto !!!! Następna co to twierdzi ze ciążą nie choroba i można ryc w kamieniołomach

Gość gość
czy Ty na głowę upałaś!!???? przecież jak dziecko długo się nie rusza to od razu powinnaś lecieć do szpitala a nie czekasz tyle dni i zamiast na pogotowie to na necie siedzisz~!!!

Gość gość
Może ma ciche dni. Mi też się takie zdarzały. Ale mimo że wiedziałam że tak bywa nie bagatelizowałam, gdy ograniczone ruchy budziły moje obawy. Jeździłam do szpitala na KTG, by mieć pewność że wszystko ok. Ty też jak najszybciej się zbierz. Tym bardziej, że to po dźwiganiu!

Gość gość
nie musisz czekac do poniedzialku mozesz zawsze pojechac na oddzial polozniczo ginekologiczny i powiedziec ze sie denerwujesz bo od 3 dni dziecko slabo sie rusza oni ci zrobia na pewno ktg wiec nie czekaj warto sprawdzic, ja w 40 tyg tak mialam spanikowalam bo byl czas porodu a mala nie chciala wychodzic i przestala mi sie ruszac pojechalam do szpitala i powiedzialam ze sie denerwuje zrobili mi ktg i okazalo sie ze wszystko ok wiec nie czekaj czasem dziecko moze sie oplatac pepowina lub cos podobnego warto to sprawdzic tym bardziej ze 30 tydzien w razie czego dziecko juz jest duze

Gość gość
Jedz do szpitala

moja tez sie mniej rusza,jestem w 34 tygodniu,ma juz mało miejcsa ale ostatnio byłam u ginekologa i wszystko jest oki,a ty jak czujesz bardzo mało ruchów to jedz do szpitala

Gość gość
teraz wkladaj kurtke zamawiaj taksowke bierz karte ciazy i natychmiast jedz na oddzial, naprawde warto sprawdzic, potem nam tu napisz czy wszystko jest w porzadku ok?