Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amadeusz 23lata

co myslicie o facecie który nie ma pracy i zyje z bukmacherki ?

Polecane posty

Gość gość
ze jest zerem

Gość gość
z bukmacherki nie da się żyć facet po prostu żyje na garnuszku rodziców, a to co wygra czasami przeznacza na piwo

Amadeusz, czy od wygranych trzeba odprowadzać podatek dochodowy? Gdzieś na kafeterii przeczytałam, że jak np. kupisz mieszkanie lub samochód, a nie masz udokumentowanych odpowiednio wysokich dochodów, to urząd skarbowy może się przyczepić. Jak to jest?

Gość gość
Kto biednemu zabroni marzyć.

Gość gość
kotka psotka ty tak serio z tym baranem gadasz? :o jprdle przeciez wiadomo ze to zyeb i kłamca, jakby tak te swoje niby miliony zarabiał to juz by sie dawno od matki wyprowadził, a kafeterie miałby w doopie. Oj ludzie ludzie ale wy naiwni... a od bukmacherki jest 10% podatku tak jak od wygranej z lotto

Gość gość
Mieszkam w Warszawie mam 22 lata i uwazam ze faceci grajacy w zakladach buchmacherskich i nie majacy stalej pracy obdarzeni sa w bardzo krotkie i male peniski. Tak uwazaja tez moje wszystkie kolezanki i nic z tym nie mozna chyba zrobic

Gość gość
bywa...

Gość gość
haha no to żeś se pożył przemo z bukmacherki mitomanie :D

Gość gość
haha

Gość gość
Uważam, że bukmacherka jeśli już to jako rozrywka. Porządny facet szuka konkretnej pracy.

Gość gość
mitoman

Gość gość
cwel

Gość fcyou all
Kur...ale z was zafajdane buraki Zal wam d**e sciska ze ktos od was moze zarobic wiecej nie wychodzac z domu? A pomysleliscie w jakich zyciowych sytuacjach sa ludzie? Grunt ze taki ktos zarobi i ma kase na zycie.Wam tez wolno grac.Wiec wypierd....z czerstwymi komentarzami.

Gość gość
Nie wyżyje z tego.

Gość gość
Oczywiscie ze z bukmacherki nie da sie zyc. Jedynym powodem sa smieszne kursy. Kursy sa zawsze mocno po stronie bukmachera czesto jest nawet zanizanie kursow bo zaklady maja limity 1:1000 a ze szansa moze byc kosmicznie mala ze cos sie zdarzy taki przyklad. Po drugie jak sie ma kase na obstawianie zakladow i zycie z tego to lepiej ja zainwestowac i miec wieksze i pewne zyski. Spotkalem sie z paroma osobami ktore z tego zyly i bardziej poweidzialbym ze to byly raczej machlojki a nie prawdziwe obstawianie roznego rodzaju ustawki na lokalnym poziomie. Pewniaki najczesciej maja 5-10% zysku slabsza strona 50-400% zaleznie od tego jak slaby jest przeciwnik. Statystycznie to jest ruletka z kursami w koncu zawsze sie przegra jak genialny bys nie byl. Bo sport to tez jest czesto przypadek slepy traf.

Gość layne33
że sciemnia, kombinuje, jest chory, nie może bez tego żyć, bierze kredyty, żeby tylko zagrać, upokarza siebie i swoich bliskich, ściemnia tak bardzo że niektórzy są w stanie uwierzyć w to że z tego da się żyć czyli regularnie wygrywać, a to jest przecież nie możliwe

Gość Typer

Drogie Panie,

Widzę, że tylko jeden fakt o człowieku poznaliście i już znacie jego charakter, opowieści o trudnym dzieciństwie, historię podatkową itd. Wystawiliście również diagnozę o zaburzeniach psychicznych. To Wy sobie siedźcie na tej kafeterii, a ja idę postawić dzisiejsze mecze 🙂 Cieszę się, że tu trafiłem - śmieję się Wam w ryj.

Pozdrawiam.