Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gggggg

czy sa moze jakies panie po konizacji?? mam pare pytan

Polecane posty

Gość gość gggggg

czy zmiany dysplatyczne u was nie powrocily?? ile trwalo dochodzenie do siebie? jak z ciaza sa tu moze mamy po konizacji?? no i jak z seksem czy jest taki sam jak przed zabiegiem??

Gość gość
czy przy cin 1 to jedyne wyjscie?? jestem po laserze zmiany szybko nawrocily a lekarz powiedzial zebym sie dobrze zastanowila

Gość gość
doradzcie cos kobitki

Gość gość
ktos cos?

Gość gość
ja miałam zabieg konizacji 5 lat temu. Od tej pory co pół roku robię kolposkopię i póki co wszystko jest ok. Jeśli chodzi o dochodzenie do siebie mi to zajęło dość długo tzn om 2 miesięcy. Nic mnie nie bolało, ale długo krwawiłam i nie chciała mi sie rana goić. Jeśli chodzi o seks to nie odczuwam żadnych zmian, na pewno się nie pogorszyło :) Obecnie jestem w 12 tyg ciąży - zaszłam bez problemu, mam nadzieję, że z donoszeniem też nie będzie problemu

Gość gość
A ja przeczytałam PO KANONIZACJI i wchodzę na temat z nadzieją poczytania wreszcie czegoś ciekawego.

Gość Aaga29
witam rowiniez jestem po konizacji w maju będzie 2 lata u mnie było cin 3 na cis odpowiem tak operacja sama w sobie nie straszna goi się roznie zależy od kobiety u mnie około 3 tygodnie co do ciąży ja nie czekałam długo bo tylko 2 miesiące pierwszy sex po operacji i już ciaza z donoszeniem było roznie wiadomo ze trzeba już tej szylki pilnowac ale lekarze wymyślili takie cos jak pessar który wszystko ladnie trzyma przynajmniej ntak było u mnie teraz brzdąc ma 10 miesięcy już sex jest taki sam a poi operacji i poi miesiącu posuchy to i lepszy bo człowiek glodny :)