Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niektórym babom to już się we łbie poprzewracało z tymi wymaganiami

Polecane posty

Gość gość

nie żebym się jakąś interesował, ale ostatnio poznałem w robocie taką jedną, co ma 35 lat, chyba z 80 kg, po rozwodzie, a wymagania takie jak miss universe :D szuka wysokiego, przystojnego, wykształconego, bogatego oczywiście i w dodatku umiejącego zająć się domem. no to przyznam, że mnie trochę zatkało, jak to usłyszałem. dobrze, że sobie baby odpuściłem, skoro nawet na taką nie mam szans :D

Gość gość
A co zamieściła ogłoszenie ze swoimi wymaganiami czy startowałeś do niej i Cię odrzuciła, bo tobie się w głowie przewróciło:)

Gość gość
sa rozne kobiety, mniej wymagajace tez ;-)

Gość gość
nie startowałem do niej, po prostu z rozmów wynika, że jest samotna i ma takie wymagania. baby już całkiem poszalały. tych bogatych i atrakcyjnych dla wszystkich nie starczy :D

Gość gość
ja nie szukam bogatego

Gość gość
tez jestem grubawa całe życie, wymagania mam i efekt jest taki, że mam fajnego atrakcyjnego męża z przyzwoitą pracą. Głupi to jest brak wymagań i branie pierwszego/ej lepszego, który sie zainteresuje.. I nie wiem co cie to obchodzi- najwyżej nie znajdzie takiego jakby chciała, nie twój problem. mnie np guzik obchodzi, że bezrobotni brzuchaci faceci z brakami w uzębieniu szukają "modelek"- niech sobie szukają na zdrowie.

Gość malczewski band
autorem jest ks po kolędzie :D

Gość gość
Bo jak nigdy nie miały i nagle mają wymagania to zd***** co? Wymagania odnośnie drugiej płci to wcześniej był monopol dla facetów he he.

Gość gość
ja zawsze mialam przystojnych fajnych facetow

Gość gość
Też mnie to dziwi jak ktoś jest gruby i brzydki a wymaga pięknego partnera, co za zakłamanie...a może brak lustra w domu ;) facetów też się to tyczy. Bywają tacy co nie mają zębów na przodzie a podbijają do najlepszych kobiet w mieście :D

Gość gorzka prawda dla ciebie
no faktycznie,35 lat to juz emetytka przeciez,powinna sie cieszyc,jesli bedzie sie do niej zalecal 80-latek.a nadwaga?chlopie,wyjdz na ulice i zobacz utuczonych mlodziutkich ludzi!!!

Gość gość
Jeśli ma parę kg nadwagi to ma brać co popadnie? Jest po rozwodzie, więc jeśli ponownie z kimś się zwiąże to 1000 razy to przemyśli, dobrze, że ma takie wymagania ,popieram - wie babka czego chce:D

Gość gość
Jakich utuczonych młodych ludzi? przepraszam bardzo ja mam 20 lat a utuczone dziewczyny to znam moze ze dwie, w przeciwienstwie do kobiet 35+ gdzie co trzecia ma wystające sadło, no niestety...

Gość gość
faceci tez nie sa szczupli

Gość gość
80 kg to nie jest PARE kilo tylko co najmniej 20 kilo...

Gość gość
"autorem jest ks po kolędzie smiech" x niestety księdzem to ja nie jestem i już nie zostanę, bo już stary pierdziel ze mnie. może trzeba było iść do seminarium, miałbym większe powodzenie niż jako stary prawik :D

Gość gość
faceci tez nie sa szczupli...dokladnie,a starzeja sie wiele szybciej niz kobiety,czesto nawet do 30 nie dojda a juz im sie zakola robia:Oale nie przemowisz do rozsadku,ma taki 60 lat a nadal sie uwaza za Adonisa:O

Gość gość
no nie ukrywajmy, ona wygląda raczej jak worek kartofli niż jak laska. babki w tym wieku też bywają zadbane. ja tam na żadne misski nie leciałem, ale tyle sadła to już trochę za dużo jak dla mnie.

Gość gość
atorze/autorko ten temat zakladasz srednio kilka razy w tygodniu watpie bys mial/a prace i o ile jestes facetem, to jednak baba sobie nie odpusciles ktos, kto to robi, nie wmawia w kolko sobie i innym, ze juz sobie odpuscil:D zwyczajnie jestes nudny/a ,nawet nie potrafisz wymyslic innych prowokacji od tych ktore teraz zakladasz przyz zastosowaniu kopiuj-wklej:D

Gość gość
"czesto nawet do 30 nie dojda a juz im sie zakola robia" x ja jestem łysy :D ale czy to znaczy, że mam brać co popadnie?! też będę miał wymagania, a co!

Gość gość
"ten temat zakladasz srednio kilka razy w tygodniu" x niemożliwe, bo mnie tu dobrych parę miechów nie było. ale z tego co widzę, to nic się nie zmieniło na tej kafeterii.

Gość gość
jesteśmy na 7 miejscu w Europie jeśli chodzi o otyłość, wstyd :O

Gość gość
sama znam babki, które maja spora nadwage i mają niezłych facetów, jedna ma zawodowego sportowca, który ma świetną sylwetkę. nadwaga akurat nie jest czymś co uniemozliwia znalezienie faceta- jakoś większość grubych bab ma mężów, więc dlaczego niby nie wymagac skoro najwyraźniej mozna dostać, to czego chcemy..

Gość gość
nadwaga albo otylosc,bo to zasadnicza roznica!

Gość babka makowa
baby to sa na wielkanoc :classic_cool:

Gość gość
Wymagania to ona może sobie mieć, a i tak nic nie znajdzie...80kg i 35lat, po rozwodzie...może ma jeszcze dziecko? lol, tak to już jest jak ludzie naoglądają się za dużo telenoweli i ogólnie współczesnej telewizji :)