Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue berry7

Mój ojciec wypytuje mnie o seks, czy to normalne?

Polecane posty

Gość blue berry7

Odkąd skończyłam 18 lat mój ojciec często wypytywał się mnie czy mam chłopaka, czy uprawiam seks i to z takim dziwnym uśmieszkiem. Zaczęłam go unikać. Później znalazłam sobie faceta, babcia się o tym dowiedziała i ojciec w końcu też się dowiedział. Nie mówiłam mu, że uprawiamy seks, ale raczej to było jasne, bo mam 20 lat, a mój facet 24. No i zaczęło się codzienne wypytywanie o seks, jak to robimy itp. W końcu powiedziałam rodzinie, że rzuciłam chłopaka, ale nadal z nim jestem tylko się ukrywam. Czy zachowanie mojego ojca jest normalne?

Gość gość
Z tego mogę stwierdzić, że twój Ojciec jest zboczony. Po prostu EROTOMAN. Ja bym na twoim miejscu zaczynała się bać :O !

Gość blue berry7
Od paru lat właściwie schodzę ojcu z drogi i wcale się do niego nie odzywam. Tylko, że on żali się całej rodzinie, że ja się źle w stosunku do niego zachowuje i cała rodzina ma do mnie o to pretensje.

Gość gość
pytanie dziecka czy uprawia seks moze wynikac z obawy o zbyt wczesne zostanie dziadkiem. ale dopytywanie jak to robicie to juz przegiecie... :O

Gość gość
J*******y jest ten twój stary.

Gość blue berry7
Ale ja mam 20 lat, a mój chłopak 24, więc nawet jakbyśmy zostali rodzicami to wcale nie jesteśmy na to za młodzi. Co innego gdybyśmy mieli po 16-17 lat. A ojciec ma 46 lat, więc nie jest za młody na bycie dziadkiem.

Gość gość
a może on po prostu chce wiedzieć aby dogodzić mamie, możesz mu powiedzieć co lubisz w łóżku i żeby postarał się z mamą o braciszka ;)

Gość blue berry7
dziewiędziesiąt dwa, w takim razie cały świat to patologia. Zresztą, nie rozmawiam z zacofańcami.