Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest szansa że to ciąża po antykoncepcji?

Polecane posty

Gość gość

W sierpniu jako pewnie nie jedyna ;-) odstawilam antykoncepcje w postaci Daylette. Bardzo chcielibyśmy drugie dziecko. Okres mam co 24-26 dni. Ostatni 25 grudnia. Sex bez zabezpieczeń od sierpnia. Kilka wykonanych testów-negatywne( ostatni 2 tygodnie temu). Od wczoraj boli mnie podbrzusze co jakiś czas. Dzisiaj wyjątkowo mocniej , plus jakby skurcz. Myślicie ze to zbliżający się okres czy być może ciąża? Test wykonam jutro. Przeważnie jak bolal mnie brzuch podobnie to okres dostawalam od razu tego samego dnia, i po krótkim czasie, a nie dwa dni po.... Dziękuję ślicznie za odpowiedzi drogie mamy.

Gość gość
Moze i sie myli ale co miesiąc mam okres co w ciąży jest nie możliwe , wiec poprzednie na pewno się nie pomyliły. Przy pierwszym dziecku to test wieczorem zrobiłam i byl pozytywny ( 6 tydzień wówczas u lekarza wyszedł). Więc jakby miało cos bys to od 2 tygodni po zrobionym teście. Bardzo byśmy chcieli. Maz się śmieje ze juz moze jestem bo brzuch coraz większy a ciąży brak :-P mowie ze to z braku zasady ,, mniej żrec " :-D

Gość gość
Ciąża

Gość gość
J przy nie miałam żadnych objawów, nie bolał mnie brzuch, jeden-brak miesiączki

Gość gość
bez przesady z tymi testami.

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi dzisiaj, trzeci dzień tez troszkę mnie bolal, mniej jak wczoraj o tej samej porze.