Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Kocham jak nigdy

Polecane posty

Gość gość
a na początku sama za nim latałaś prawda? on jest nieśmiały, już się rozkręcił i odwzajemnił ?

Nie latałam, a kochałam go bardziej niż on mnie...teraz wiem, ze on tez mnie kocha tak samo :) mój facet nieśmiały? :D dobry żart haha

Gość gość
z tego co pisałaś wynikało,że latałaś :) nie wstydź się, kate wylatała księcia

Gość gość
AUTORKO ILE WAŻYSZ ? JAKI MASZ ROZMIAR CYCKÓW ??

Gość gość
Studzia, sieroto i niedoszła prostytutko z fobiami społecznymi nie nadająca się do żadnej pracy, ani ogólnie do niczego. Jesteś tak żałosna, że nawet sama sobie nicka wymyślić nie potrafiłaś, a podpięłaś się pod ten jak g/ó/w/no do burty, bo ktoś cię tak nazwał... Jednak do rzeczy. Zrozum w końcu marna larwo pozująca na celebrytkę forumową, że nikogo twój marny żywot i rozterki miłosne nie interesują! Musisz być cholernie samotna i zaburzona, skoro nie masz komu opowiadać banialuki o swoim marnym żywocie pasożyta.

Gość gość
dziś a ty musisz być cholernie nieszczęśliwa, że się tak odsrywasz, po co w ogóle tu piszesz jesli niby nic cie to nie obchodzi? byle doyebac komuś... dno dna, no ale to kafe w końcu

Gość gość
Za to ty jesteś cholernie szczęśliwa zapewne. :D nie napisałam nigdzie, że NIC mnie obchodzi, tylko wywody tej melepety, która odcięta od kasy myślała o prostytucji zamiast legalnej pracy. Mam dość czytania wywodów pasożyta i jego nieustannych topików w stylu "czy zadzwoni?" "ludzie, nie zadzwonił!" "Czy jak nie odpisze to z nim zerwać?" Typowa tępa kwoka mająca dwie lewe ręce na którą wszyscy się wysrali i poklask może znaleźć jedynie tutaj.

Gość Kocham_Ją
Naprawdę aż takim zerem jest Studzia? A ja myślałem, że to całkiem fajna i wartościowa kobieta...