Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studniówka i mega stres

Polecane posty

Gość gość

W piątek mam studniówkę. Uwielbiam tanczyc , lubie impezy,ale nie takie oficjalne. Boje sie że podczas poloneza się przewrocę albo cos z butami mi sie stanie, że na zdjeciach/ filmie wyjde strasznie lub smiesznie, ale NAJBARDZIEJ boje sie o partnera ktorego... nie znam. Kolega 3 dni temu mnie wystawił i ide ze znajomym mojej kolezanki z równoległej klasy ( ktory wygląd jak gwiazda filmowa, jest rok starszy,ale podobno zmienia dziewczyny co tydzien i wczoraj pisal do tej kolezanki czy ma sie ochote spotkac.. mimo ze wie ze od niedawna jest w związku). W domu ciagle sie pytaja o mojego partnera , wzieli sobie wolne w pracy zeby byc w tym dniu i go zobaczyc , a ja nawet nie wiem czy napewno ze mna pójdzie bo co jesli mnie wystawi , i nie wiem czy przyjedzie po mnie czy spotkamy sie tam na miejscu , ale rodzina mi nie da zyć :( on mieszka we Wroclawiu godzine odemnie . Z nerwów dzis wymiotowalam.. Nie moge skupić sie na szkole, śni mi się że on nie przyjezdza albo całuje sie na studniowce z moja kolezanka albo ze mnie zostawia i wychodzi , i ze psuje poloneza , ze sie wywracam , ze siedzimy przy stole i nie mamy o czym rozmawiac No bo o czym my mamy gadac ? Moze jak sie napiję to coś wygdukam , ale jestem troszeczkę nieśmiala : D

Gość gość
Przynajmniej masz to za sobą. Ja sie naprawde boje sie w ostatniej chwili mnie wystawi. Jak o tym wszystkim mysle to zaczyna mnie boleć brzuch i mi niedobrze. Nie wyobrazam sobie tego.. jesli nie przyjedzie po mnie to rodzice mi nie dadza życ , oni mowia ze nie ma innej opcji ze chlopak MUSI po mnie przyjechac , i ze pewnie wogole ide sama.. Noi jak to bedzie on przyjedzie powiem hej jestem Karolina miło cie poznac to co idziemy na studniowke :( Każdy z klasy idzie z partnerem i to takim ktorego zna albo ze swoim chlopakiem a ja jak zawze cos nie tak.....

Gość gość
boże jak to dawno, już 10 lat minęło od mojej a jakby wczoraj to było. mój chłopak przyszedł ujarany w dym, ciągle się śmiał, później sie uchlał i narobił mi tylko wstydu, bawiłam się kiepsko pamiętam.

Gość gość
nie zdecydowałabym się na takiego partnera, wolałabym kolegę z klasy czy jakiegokolwiek innego, ale przynajmniej kogoś kogo bym znała i wiedziała, że będę się przy nim czuła dobrze i swobodnie

Gość gość
Ale nie mialam sie na kogo zdecydowac innego , mam malo kolegow i zadnemu nie pasowala , a w klasie kazdy ma dziewczyne. Nie pocieszasz mnie ; (

Gość gość
a ja nie jestem od pocieszania, piszę szczerze to co myślę

Gość gość
To wykaż trochę empatii bo pisze ze sie strasznie stresuje , wymiotuje i sie zle czuje , wiec licze na jakies sposoby na ten stres ,na to ze ktos podniesie mnie na duchu , a nie jeszcze bardziej zdołuje. Zawsze coś musi byc nie tak , po prostu zawsze , mam juz tego dość. Jakbym miala mało problemów to jeszcze ta studniowka Jestem juz tym wszystkim wyczerpana fizycznie , problemy rodzinne , zdrowotne , studniowka , matura..

ej kochana! :D na studniowke ja z toba pojde.... :D to bylaby moja chyba 6 czy 7 studniowka... :D hehehe

a... no i musisz mi obiecac ze robimy tradycyjna fote w kiblu z czerwona opaska na udzie.... :D

alez bym poszedl na studniowke w tym roku.... :( troche sie spoznilem bo trzebabylo sobie jakas foczke wyhaczyc za wczasu ale glupi zakochany bylem... :D:P

Gość gość
Skoro się zgodził iść , to Cię nie wystawi, spokojnie, po co zakładać takie czarne scenariusze. Czy po Ciebie przyjedzie czy sie spotkacie na miejscu , to ustalisice jeszcze , a rodzicami się nie przejmuj , zresztą zobacza go jak cos na zdjeciach / filmiku. Na początku pewnie będzie sztywno i nerwowo , ale jak juz bedziecie na miejscu , jak spotkasz znajomych z klasy to emocje troche opadną , a po polonezie to już będzie luz. Nie martw sie polonezem , to śmieszne uczucie , taki oficjalny taniec , ale prosty , a jesli ktos sie pomyli to i tak tego nie widac . Potem już pozostaje tylko iść do stołu i sie napic , zjesć , i balować. Po wódce będziesz inaczej na wszystko patrzec , z większym luzem. Jeśli chlopak okaże się nudny lub głupi, to przynajmniej nadal pozostanie przystojny :) Nie jestes skazana tylko na jego towarzystwo , beda tam znajomi i inni ludzie. Moja kolezanka poszła z obcym chlopakiem i potem zostali parą :) A moze wśrod innych kolegow znajdziesz milosc :) Baw się dobrze , to tylko kilka godzin , napijesz sie , wytańczysz , porobisz foty i znowu bedziesz w domu.