Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge z nim byc jak przetwac rozstanie

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakies sposobyna to zeby nie wspominac tych dobrych chwil, zeby nie tesknic.. to ja z nim zerwalam i nie moge z nim byc nie dam mu nastepnej szansy mimo tego ze to nadal boli

Gość gość
jestt jeden taki sposob uluubiony przez kobiety na calym swiecie robicie to raczj instynktownie musisz sobie znalezc nowego faceta i to najlepiej jeszcze dzisiaj zakochaj sie a tamte splynie po tobie jakpo kaczce powodzenia :)

Gość gość
Teraz czego chce to odpoczac od facetow na jakis czas :/

oj nie splynie, jak sie w kims zakochalas to mozesz sobie probowac z wieloma facetami a potem bedziesz wsiadac do taksowki, zlapiesz w jakis sposob klamke i trach - w trojej glowie pojawi sie on, jak rok temu ze zmoknietym i smiejacym sie ryjem otwieral ci drzwi do swojego starego auta stojacego w srodku kaluzy....

Gość gość
Hej, nie jesteś sama, ja również właśnie przezywam rozstanie z facetem :( Tylko że to on mnie rzucił, a raczej olał i to bez słowa. Wiem, ze to koniec z jego strony, nie mogę się z tym pogodzić, prawie dwa lata razem.. Trzymaj się jakoś

Gość gość
Ja wlasnie tez bylam 2.5 roku razem mieszkalismy i sie skonczylo bo mnie strasznie oszukal mimo ze chce szansy to nie moge mu jej dac za takie cos co zrobil, zakonczylam zwiazek czy go kocham? polowa uczuc to zlosc i zal a polowa to to ze cos do niego czuje on sie stara ale nie moge juz z nim byc szkoda mi go jest taki bezbronny ale nie potrafie..

Gość gość
dziewczyny co robicie jak zlapie was tesknota?