Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za miesiac urodze corke musze wybrac imie z danej listy prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Caly czas mysle jak bedzie wygladac ta moja coreczka, mieszana czy typowa uroda arabska,3 synow calkiem do ojca a 2 mieszanych, wolalabym mieszane ladniejsze

Gość gość
Samira lub Nadia

Gość gość
Nie ważne jak będzie wyglądać ważne żeby koranu nie chciała czytać!

Gość gość
Pasowało by imię Julia Wanessa.

Gość gość
Spokojnie byl i mikolaj, syn i balwana lepi, obchodzimy podwujne swieta muzulmanskie i katolickie, ja jestem katoliczka ale dzieci muzulmanami

Gość gość
Ty katoliczka a oni koran czytają i w meczecie się modlą? No i jak wy funkcjonujecie? Nie boisz się że cie ukatrupią?

Gość gość
Marne prowo. Mieszkam w dubaju a corka jest Sara

Gość gość
żeby ci sara głowy nie odcieła

Gość gość
daj jej prost Arabskie imie KABUM !

Gość gość
Zadne prowo, od poczatku powiedzialam mojemu ze niezamierzam zmieniac religi , on na to przystal inaczej bym za niego nie wyszla, a slub bralismy w USC i w meczecie ale ja tam tylko uczestniczylam przysiegi nie skladalam

Gość gość
niektorzy to sobie lubia zycie komplikowac. heh ale zycze zdrowia dla córy, niezaleznie jak ją nazwiesz

Gość gość
He he, moja sara nie utnie mi glowy bo jest polka i katoliczka:-) :-) za rok wracamy do polski :-)

Gość gość
Moj maz jest wyksztalcony, nabral juz kultury europejskiej , nie ukrywam ze poczatki byly trudne, problem z jezykiem ja wtedy slabo mowilam po angielsku, on nie chcial jesc polskich potraw, musialam nauczyc sie gotowac jego , zrezygnowac z wieprzowiny, zelatyny, alkoholu, czytac wszystkie skladniki produktów

Gość gość
Autorko znasz akies ladne arabskie imiona dla dziewczynki , ktore mozna nadac w polsce? Oprocz sary i jasminy?

Gość gość
Szecherezada

Gość gość
A dlaczego muszą być arabskie? Bo tego nie rozumiem. Skoro jesteś Polką, katoliczką to chyba możesz nadać np. imię łacińskie lub polskie? Przecież on trochę zachowuje się jak tyran, zrób to, zrób tamto. IMO takie zachowanie wobec kobiety uwłacza mężczyźnie.

Gość gość
ale to Arab, nie zapominajcie. to co nam sie wydaje totalnym odchyłem i poniżeniem, dla niego jest normalnie bo sie w tym wychowal.

Gość gość
a może IDALIA

Gość gość
Taka ich kultura, ja biorac z nim slub zgodzilam sie aby nasze dzieci byly muzulmanami , wiadomo jak muzulmanin/nka to dobrze zeby nosil/la imie muzulmanskie ja juz sie do tego przezwyczailam a w szkole i tak koledzy nauczyciele szukaja zamiennikow polskich, np jeden syn ma na imię Saeed a mowia na niego Sebek, Sebastian, Drugi ma na imie Karim a mowia Kamil, najmlodszy ma na imie Adnan a mowia Adrian, Zayn, a mowia Zenek , Naweed Ali a mowia Dawid lub Alus

Gość gość
Anna? Aleksandra?

Gość gość
Biedne dzieci :O w Polsce i UK to wstyd miec dziecko z Arabami...

Gość gość
Taka ich kultura, ja biorac z nim slub zgodzilam sie aby nasze dzieci byly muzulmanami , wiadomo jak muzulmanin/nka to dobrze zeby nosil/la imie muzulmanskie ja juz sie do tego przezwyczailam a w szkole i tak koledzy nauczyciele szukaja zamiennikow polskich, np jeden syn ma na imię Saeed a mowia na niego Sebek, Sebastian, Drugi ma na imie Karim a mowia Kamil, najmlodszy ma na imie Adnan a mowia Adrian, Zayn, a mowia Zenek , Naweed Ali a mowia Dawid lub Alus XXXX Zawsze byłem przekonany, że tradycyjnie w małżeństwach mieszanych wyznaniowo dziewczynki przejmują wyznanie po matce, zaś chłopcy po ojcu.

Gość gość
Dlaczego wstyd, i biedne? Ja jestem szczesliwa i dumna gdzie tylko nie poszlam z dzieckiem/cmi zawsze podziwiali, wow jakie sliczne czarne oczy, jakie geste wlosy, jakie dlugie rzesy , piekna cera itd

Gość gość
Kareema

Gość gość
U muzulmanow wiekszosc chce aby dzieci wyznawaly islam niezaleznie od plci dziecka

Gość gość
Serio ,serio masz 5 synków ? Nazwij ją Marian .Org

Gość gość
Moje ulubione imiona : Dalia, Yasmeen, Alya , Zahra. Pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania :)

Gość gość
Serio mam 5 synow tak wyszlo , a planowalam tylko parke, a moj 4 ,2 synki 2 corki haha a bedziemy miec 6 ,5 synow 1 corka, dziekuje za mile slowa i wsparcie, jakos urodze choc od ostatniego porodu minelo juz 10 lat, pewnie bede miec cc ze wzgledu na wiek, choc ginekolog mowi ze wszystko jest ok i moge naturalnie a jak bylam w szpitalu na Ktg to lekarz mowil ze lepiej cc

Gość gość
U muzulmanow wiekszosc chce aby dzieci wyznawaly islam niezaleznie od plci dziecka XXX Chcieć to se mogą. Żeniąc się z europejką powinni przyjąć część europejskich tradycji. Czasem trzeba być trochę operatywnym. Szkoda, że uczysz dzieci od małego przedmiotowego traktowania kobiet.