Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama nie chce mnie ochrzcić :(

Polecane posty

Gość gość

mam 13 lat, chodzę do 1 gim. Matka ma 32, jest komunistką, należy do partii komunistycznej i jest niewierząca i dlatego mnie nie ochrzciła. W podstawówce jeszcze jak byłam młodsza to nigdy nie słyszałam nic złego o komunizmie bo mama mnie zawsze uczyła, że to dobre itp i w szkole się chwaliłam działalnością matki przez co teraz mnie prześladują(gimnazjum mam razem ze szkołą pd). Chciałabym choć być ochrzczona bo przez to że nie jestem też mi dokuczają, ale jak to zaproponowałam matce to mnie wyśmiała :( Co zrobić?

Gość gość
nie pisać więcej pseudoprowokacji, bo ta tobie, autorko sie nie udała. No taaaak - gimbusy sie dorwały do forum, zaczęły sie ferie.....

Gość gość
twoja matka ma racje że cię wyśmiała chcesz się ochrzcić tylko dlatego żeby cię nie prześladowali a to jest godne pogardy chrzest to akt wiary

Gość gość
yhy, tylko wam też by nie było fajnie gdyby wołali za wami "Stalin". "morderca" lub kazali wam wypier alać do korei północnej. Szczególnie dokucza mi dziewczyna, która ma brata takiego dresa co również mi dokucza. co mam zrobić? :(