Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANALNY DLA ANALNEJ

pilne mój tel 534 784 702 tylko dla analnej pańi i txlko zielona góra za darmo

Polecane posty

Gość ANALNY DLA ANALNEJ

////////// ogłoszeńie aktualne ////////// tylkodla dziewczyny za darmo i zielona góra i dla analnej zdecydowanej pańi ( a jestem w tym naprawdę dobry ) proszę o d razu bezpośredńio na mój tel 534 784 702 jezeli jesteś chłopakiem proszę uszanuj mńie ja to nie gey z miejsca odrzucam ( pamiętaj miła musisz mieć lokum ) jestem dostępny dla ciebie 24/h 7dńi w tygodńiu witam serdeczńie tylko zielona góra ogłoszeńie swoje kieruję tylko do takiej miłej uczciwej pańi ktura uwielbia sex analny i tak jak ja niesamowićie jest tego spragńiona szukam cholerńie napalonej niewyźytej analnej demońicy nimfomanki ktura pragńie mieć conajmńiej 1godźinę mieć lizaną ćipkę i tyłeczek i ktura uwielbia ubierać zawsze bar krućiuskie obcisłe mińi spudńiczki rajstopki szpilki lub kozaczki i w to bar cię proszę miła miej ubrane z daleka proszę nie dzwoń nie pisz bo niemam auta :( niemam jak i czym dojehać no hyba źe miła teraz nawet teraz w nocy hciała bxs a masz swoje auto i mogła bxs po mńie podjechać proszę zadzwoń nawet teraz w nocy 1 2 podjedź wsiadam i z miejsca z tobą jadę czas mam non stop mam 40lat jestem bezdźietnym kawalerem nie piję nie palę jestem czysty i zadbany więc z utęskńieniem miła czekam na twój niespodźiewany analny tel 534 784 702

Gość gość
znam cie masz bardzo krotkiego peniska i krzywdy zadnej dziewczynie nie zrobisz :)

Gość gość
buahhaha a tel. do guantanamo wraz z google translator pajacu analny hahaha:)

Gość gość
Analny telefon:-) Jebbbbbblemmmmm smiechem :-D:-D Zwal se konia na postoju matole. Ale moze telefon bedzie sie grzal. Radze go naladowac :-P

Gość gość
dzwonilam i w sluchawce odezwal sie bardzo mily glos tylko mieszkam troche daleko

Gość gość
tjaaaaaaaaaaaaa na pewno ośle. a to tez przetlumaczysz jak nasz kraj leje na ciebie cieplym moczem i cie wysmiewa?

Gość gość
"miej ubrane z daleka" ??? :-D :-D :-D A mamusia nadal kawalerowi koszulki na takie wycieczki prasuje ? I tylko analnie ? Co to za chłop co za darmo nie chce w ci/pę włożyć ?