Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastolatki teraz będą łykać tabletkę Po jak dropsy

Polecane posty

Gość gość

efektem tego będą powikłania zdrowotne

Gość gość
Jedna czy druga może umrze, nie wiedząc o uczuleniu na jeden ze składników leku. takie jest życie

Gość gość
tak samo może być z zażywaniem apapu czy ibupromu

Gość gość
no i niech łykają. tabletki takie robią totalne spustoszenie organizmu, zaburzają totalnie gospodarkę hormonalną, więc niech wezmą, jedną drugą, dziesiątą, to zobaczą co znaczy nastoletni seks i nastoletnie robienie z pierwszym lepszym.

Gość gość
Volenti non fit iniuria

Gość gość
bo chodzi o to żeby polacy się nie rodzili

Gość gość
bo chodzi oto żeby polacy się nie rodzili

Gość gość
A wywieźcie Polki do murzynów albo arabów to zobaczycie jak zaczną się rozmnażać. magia niewolników i kozojebców

Gość gość
To prawda. Nie jestem przeciwniczką tychże tabletek, przyznam, że sama je raz wzięłam, ale dopuszczenie ich do obiegu bez recepty jest dla mnie głupotą. Na ogół nigdy nie było problemu z ich zdobyciem, trzeba było jedynie skonsultować się przed z lekarzem. Także jak najbardziej TAK dla tabletki PO, ale NIE dla tabletki PO bez recepty, bo 16 latki będą ją łykać co miesiąc 🖐️

gość dziś Volenti non fit iniuria x kocham Cię. to samo chciałam napisać ludzie, nie bójcie się liberalizmu:) naprawdę, głupota rozprawi się sama z człowiekiem, nie trzeba tworzyć zakazów:)

Gość gość
Ciekawe skąd nastolatki będą brały pieniądze na te tabletki, bo jedna taka kosztuje około 140 zł, dla mnie- pracującej mężatki- to drogo , wolę "normalną" antykoncepcję , chociaż w naprawdę awaryjnej sytuacji pewnie bym ją kupiła...

Gość gość
będzie hulaj dusza piekła nie ma narkotyki dopalacze tabletki wczesnoporonne zmarnowane pokolenie i straszna nasza starość jak to pokolenie dorośnie i obejmie rządy

Gość gość
Rocznik 98, do spania dziecko!

Gość gość
Nie mam najmniejszych wątpliwości, że tak właśnie będzie. Skąd? Abo to nie dostają kasy od babci, cioci, mamy, taty? Miało pójść na buty, pójdzie na dropsa. W ogóle w panice to się spod ziemi kasę wydobywa.

Gość gość
Dzieciaki teraz rozpieszczone, dostają wysokie kieszonkowe to będą kupować cukiereczki. Przyjdzie taka 13 bo w założeniu Unii od tego wieku będzie można kupować. Unia wspiera pedofilię. Bagno.

Niedawno wróciłam do domu. Wątpię aby te tabletki miały takie powodzenie u nastolatek

Gość gość
roksa.pl 150 za godzinę co za problem?

Nie chodzi o cenę, a na pewno nie tylko. Sądzicie , że to będzie priorytet w wydatkach?!. Nie macie racji są też inne zabezpieczenia

Gość gość
Ale głupota. Skąd nastolatki bralyby taka kasę? Ta tabletka jest droga i nie sądzę, że to kupią. Uważam,że ta tabletka juz dawno powinna być dostępna bez recepty,bo młode dziewczyny są głupie, boją się, wstydzą ginekologa, chociaż do lozks potrafiły iść, ale nie pójdą potem ciąża. Tak samo jeśli jest dziewczyna zgwałcona która boji się i wstydzi o tym mówić,uważam, że super ze są bez recepty, poprostu dla mądrych dziewczyn, bo tyle kasy to nie każda ma.

Gość gość
To będzie priorytet w wydatkach kiedy wcześniej chcieli zaoszczędzić na normalnej antykoncepcji.

no i bardzo dobrze, takie tabletki są potrzebne BEZ RECEPTY!!! Sama kiedyś musiałam takową tabletkę PO zażyć w celu uniknięcia niechcianej ciąży. I miałam problem z jej zdobyciem. Ostatecznie się udało, lecz późniejsze skutki zażycia były bardzo nieprzyjemne. Co prawda u mnie to zbiegło się w czasie gdy rzucałam tabletki anty, więc gospodarka hormonalna rozwaliła się totalnie. W zwiazku z powyższym nie mogę stwierdzić, że ta tabletka podziała na mój organizm szczególnie niekorzystnie, mogła jedynie spotęgować destrukcyjny stan po rzuceniu antykoncepcji. Niemniej jednak zażycie tej magicznej tabletki uratowało mi macicę. Cieszę się, że będzie dostępna bez recepty.

Prawie na całym świecie tabletka po jest bez recepty. Jakoś tam nastolatki nie łykają tych tabletek jak dropsów. Tylko u nas istnieje jakieś dziwne zacofanie i opór przed niektórymi rzeczami.

Gość gość
majka masz rację