Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nacpalam sie

Polecane posty

Gość gość
Po cholerę wogole cokolwiek bralas? ! Narkotyki to dno i są niebezpieczne. Jedz na pogotowie jak się złe czujesz oni Cię odtruja rodzicom powiedz

Gość gość
No ona mowila ze to nic takiego Ze więcej li piw wypijemy i ze aca kaca jiteojutro nie będzie uwierzyłam to był mój pierwszy raz ale po 30minutach kark bardo mnie bolal i rece sie yrzesly to pojexhpojexpojexchalam taxi do domu i turaj po chwuli wszystko sie zaczęło

Gość gość
Miwszkam tutaj sama rodzice saw dlaeko bo tutaj sie wyprowadzila Ale boje sie to takoe dzowen i zarzz Nowu mnie wyjmie co a mam robic jaki jest numer zeby szpital peyjexhal bo nie pamietam.tylo jak zadzwobie tp oni sybko będą chyba tak ale co oni mi zrobią czy mi pomogą czy Wysła dp monaru albo psychiatrtka i zamkną mje jeszcze i co ja tam zrobie jak to tylko jakos narkotyk nivdy wcześniej tak nie mialam

Gość gość
Ja . Naprawdę jestem zdrowa psychika tylko po ttch tabletki mi soe tak zrobuli musicie mi uwierzyć

Gość gość
nie dzwon, wezma cie na detox a to dopiero boli... po 2 pigułach nie ma sensu jechac na pogotowie, jeszcze cie kosztami obciążą że du.pe im w nocy zawracasz...

Gość gość
Dlaczego mnie zabiera do gjskory jak.ja.nei chce

Gość gość
Ja bym nie ryzykowala na twoim miejscu tym bardziej że nie wiesz co to obudz mame albo tatę niech ktoś czuwa chociaż przy tobie ja się na tym nie znam bo nie biorę ale wiem że to niebezpieczne ja bym na twoim miejscu jechała do szpitala oni Cię odtruja a lepsze to niż niewiadomo co będzie tym bardziej że z alkoholem mieszalas. Idz powiedz mamie.

Gość gość
999 pogotowie. Nie wyślą Cię do monaru tylko podadzą odtrutke żeby Ci tą fazę zbić

Gość gość
z alkoholem? o qrwa, jesli to bylo extasy + alkohol to faktycznie zapierdzielaj na ostry dyżur :O tego sie nie łączy, idiotki

Gość gość
Nie dzwoń bo zaraz samo przejdzie, a na pogotowiu ci tylko krzywde zrobią.

Gość gość
A jesy tu ktos kto bral? Ile to bedzie trwać ??

Gość gość
trzeba pić jak najwiecej. wez se nalej jakis dzban wody siadaj na kiblu pij i sikaj

Gość gość
Co Ty bralas wogole? Extazy? Czy jakieś dopalacze?

Gość gość
Ja pierdziele DZIECIAKI nie cpajcie! Cpanie to GŁUPOTA i można sobie narobić krzywdy

Gość gość
extasy trzyma do 6 godzin, chociaz czesciej okolo 4. ale nie wiadomo co bralas...

Gość gość
Jedz na to pogotowie

Gość gość
Jadni eidze

Gość gość
że co?

Gość gość
Dajesz rade?

Gość gość
moze sie starzy w koncu obudzili i zrobili z nia porzadek

Gość gość
Pisała że mieszka sama

Gość gość
Zaszalala. Trudno. Będzie miała nauczke. Nic jej nie będzie. Może zyska odrobinę ostrożności przed użyciem nastepnym razem

Gość gość
jak nie wyskoczy przez okno to powinna przeżyć

Gość gość
Halo autorko? Co z Tobą? Wszystko ok? Co w końcu zrobiłaś?

Gość gość
nic jej nie jest:D ja sie kiedys nacpalam psychotropami i nasennymi, jezu jakie mialam jazdy:D tez chcialam na pogotowie jechac ale na szczescie doszlam do wniosku ze moje zycie jest p**********e i nie chce dluzej zyc wiec skoczylam z okna z nadzieja ze sie zabije:D Mieszkalam u rodzicow wtedy i mialam pokoj na parterze, jakis metr od ziemi:D rano mnie pies obudzil lizac po gebie bo jak skoczylam z tego okna to zwinelam sie w klebek i zasnelam:D

Gość gość
To nie jest śmieszne w tych czasach dzieciakom dawaja jakieś dziwne rzeczy w stylu dopalaczy których skład oraz "efekty" a co najgorsze skutki są nieznane nieprzewidziane. Dla ludzi "tworzacych" takie środki to poprostu zarobek a dzieciaki nieświadome często chcą się zabawić czy spróbować co może skończyć się tragicznie. ..jeszcze kilkanaście lat temu używki które brała młodzież to marihuana amfetamina czy extasy i w razie przedawkowania jakiś skutków taki młody trafiając do szpitala to lekarz wiedział co robić by pomóc co podać na odtrucie a W przypadku dopalaczy nie wiadomo wielokrotnie co tam za substancje były i co robić. .. przykre że to do młodych nie dociera. Przecież nie trzeba brać żeby się dobrze bawić!

Gość gość
potwiedzam dopalacze sa duzo gorsze nawet od twardych narkotykow!! bo nawalone jest tam przeroznego badziewia, toksycznego jak sam sk****ysyn. lepsza czysta koka, tylko gówniarzy nie stać