Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amadeusz 23lata

kurwa jeszcze nie spie wstalem o 2 na nba i nie moge zasnac

Polecane posty

Gość gość
a mówiłem Ci wczoraj żebyś postawił: Memphis Grizzlies - Portland Trailblazers Over 190. ja miałem kurs 1.60 było 102-98 (łącznie 200 punktów)

Gość gość
Z bukami na dluzsza mete nie wygrasz:-)

Gość gość
Amator gra tasmy ???zawodowiec single

Gość gość
Bywaja niespodzianki , nawet granie singli nie daje gwarancji

no przeciez nie da sie trafiac wszystkiego i zdarzaja sie slabsze okresy ale jak ktos jest dobrym typerem to nie ma c***a ale zarobi w dlugim okresie czasu

Gość gość
nie kłam debilu, sam typowałem przez jakiś okres czasu osiągając dobre wyniki i wiesz co patafianie? każdy bukmacher takiego wygrywającego gracza prędzej czy później po prostu "załatwi" najpierw dadzą ci limity, które cie zniszczą, że np nie mozesz postawić więcej niż 10zł na zakład (i juz sie skończy granie za 1000zł po kursie 1.20, że niby pewniaczek i 200zł wpadnie...), a potem jak nadal wygrywasz to juz sie nie cackają i ci blokną konto. Na dodatek bukmacherzy wymieniają sie informacjami o takich dobrych graczach i gdy skasujesz konto u jednego i założysz u drugiego to automatycznie! masz u niego limity, wiem bo tak miałem! już u zadnego buka sie grac nie dało, wiesz co wtedy wymysliłem? ze będe grał na danych mojego ojca, ale to g****o dało, po paru wygranych i taki mi walneli limity, bo zczaili sie po nazwisku, ze takie same, adres tez ten sam i znów była dupa. Potem ewentualnie grałem u bukmacherów stacjonarnych, np w Fortunie, ale musiałem dojezdzac bo w moim miescie nie ma buka stacjonarnego, ale gdy tam wygrasz to tez ci podziękują, wszystko te ich z****** regulaminy, wchodząc do gry zgadzasz sie z regulaminem, a tam jak byk stoi, ze mogą cie w kazdej chwili wyeliminować z dalszej gry! Jak przepieprzasz wszystko to dla nich dobrze, ale jak ty wygrywasz to juz cie załatwią... Więc nie pyerdol przemo ze ty 500tys wygrywasz bo po pierwsze bys juz dawno nie gnił z taką kasą przed kafe 24/dobe, juz bys dawno z matką nie mieszkał, a przede wszytkim! miałbys juz dawno wszedzie limity i byłbys spalony u buków żegnam konfabulancie