Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jecie na obiady?

Polecane posty

Gość gość

U mnie: - kotlety z ziemniakami z surówką - pierogi - naleśniki - makaron z warzywami - kopytka - zupy - placki ziemniaczane a u Was??

Gość gość
Yyy różne rzeczy...

Gość przeglad po 100 tysiacach
przeglad zamrazarki i lodowki robie i wtedy cos wymyslam :classic_cool:

Gość gość
no ale co np? możecie mi wypisać jakieś przykładowe dania oprócz tego co spisałam?

Gość gość
jakieś komunistyczne i wieśniackie żarcie wymieniła autorka po którym doopa rośnie. wstyd polacy prymitywnie nie po europejsku się karmią zacofana roztyła ciemnota

Gość gość
Gulasz z karkowki czy wołowe, gołąbki, kotlety mielone, schabowe z piersi, spaghetti, potrawka z kurczaka,

Gość gość
Oczywiście podstawa zupy Gotuje na dwa dni A na drugie coś się znajdzie: )

Gość gość
U mnie jemy gulasze, mięsa, pierogi, makarony, gołąbki, naleśniki.

Gość gość
U mnie często jest mięso pieczone /karkówka, udziec indyka/, ryby, czasami zrazy, mięsa duszone.

Gość gość
posilki regeneracyjne jednodaniowe :D

Gość gość
U mnie każdy je coś innego Szanuje zdanie rodziny jedni coś lubią inni nie Kotlety frytki zupy dziec****erogi Mięsa gulaszowe mąż ziemniaki makarony Jakieś lekkie ja piersi salatki warzywa

Gość gość
ryby czesto lososia makarony z roznymi sosami roznago rodzaju salatki np z tunczykiem z piersia z kurczaka itp czasami chinszczyzna od swieta zupy bo chociaz lubie to nie mam czasu na ich przygotowanie kilka razy w miesiacu robie tacos albo burrito bo dzieci uwielbiaja

Gość gość
wczoraj ogórkowa była,dziś gulasz z ryżem,surówka.

Gość gość
Pomodorowa Ziemniaki kurczak buraczki wszystko made in biedronka Może bez rewelacji ale zawsze obiad świeży i coś innego

Gość gość
U nas: madras chicken chińszczyzna z makaronem ryżowym albo sojowym potrawki z kurczaka risotto wiele potraw z różnym rodzajem ryżu oraz kasz. Mięso jemy max 2-3 razy w tygodniu . I to w postaci kawałka mięsa podczas obiadu. Nie jemy niczego mięsnego ze sklepu ( żadnych wędlin).

Gość gość
W niedziele tradycyjnie rosół albo u mnie albo Mamy i tak od 30 lat :) do tego jak zwykle kurczak(gotowany, smazony, pieczony w panierce, w sosie itp itd), ziemniaki surowka z kiswzonej kapusty lub bialej

Gość gość
Zupy, najczesciej pomidorowa, rosol, warzywna, surowki, ryz, makaromy, ryby, szpinak, kurczak na rozne sposoby, spaghetti, soczewice, cieciorke, kalafior, cukinie itd, itp

Gość gość
lasagne mniam

Gość dominika00

U nas zwykle jest to  makaron z dobrym sosem, kotlety z piersi kurczaka( od razu mogę polecic Polomarket- i teraz ich promocje na piersi z kurczaka własnie), wszelkiego rodzaju zupy. Sporo tego, ale oni zawsze mówią ze to co in ugotuje zawsze jest smaczne.

Gość dominika00

U nas zwykle jest to  makaron z dobrym sosem, kotlety z piersi kurczaka( od razu mogę polecic Polomarket- i teraz ich promocje na piersi z kurczaka własnie), wszelkiego rodzaju zupy. Sporo tego, ale oni zawsze mówią ze to co in ugotuje zawsze jest smaczne.