Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika5

on mnie wykończy

Polecane posty

Gość mika5

Odkad oddalam sie pierwszy raz mojemu chlopakowi on nie daje mi spokoju .nic tylko by uprawial seks. Mam juz tego dosyc nie sprawia mi to przyjemnosci jak mu powiedziec ze nie chce juz tego robic :(

Gość gość
W ogóle nie chcesz?

Gość gość
wyjasnij chlopcu ze uprawy charakteryzuje plodozmian bo inaczej sie ziemie wyjalowi :classic_cool:

Gość gość
Miałam tak samo przez jakieś trzy lata potem jakoś trochę mu przeszło tzn sex raz dziennie ewentualnie co drugi dzień Po dobrych kolejnych latach nic się nie zmieniło między nami prócz tego zw we mnie obudził się demon sexu niestety mój nie potrafił mi tego dac bo.jak, skoro dla mnie sex z nim od zawsze to jak kluski z serem więc poznałam kogoś kto pokazał mi jak może wyglądać sex. Szkoda że tak późno tyle czasu zmarnować: )

Gość mika5
Ale on nie chce slyszec odmowy ... czuje sie jakby mnie wykorzystywal

Gość gość
No rozumiem Mój też nie było mowy ze dziś nie, chodziłam się dla św spokoju, norma Zawsze mu mówiłam "po" że jak umrę to nawet na cmentarzu przed pogrzebem poprosi o podniesienie wieczka żeby zrobić numerek

Gość gość
Bo to jest wykorzystanie On.ma ochotę i tyle, nie ma pytań i zachęcanie gry wstępnej czy tym podobne po prostu chce więc wyciąga łapy

Gość gość
Same nie macie libido, a jak facet nie chce was męczyć i znajdzie kochanke to zaraz święta obraza "jak on mógł?!"