Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiu18

malusienki penis ogromny problem i wstyd

Polecane posty

Gość krzysiu18

Witam, mam 18 lat i mój penis w czasie wzwodu liczy sobie 12 cm. Jest to prawdopodobnie spowodowane stulejką, która hamuje wzrost penisa (usunę ją w tym roku) i wątpliwe, żeby mi urósł więcej niż parę milimetrów. Pytanie kieruje do kobiet, które były z mężczyznami z takim rozmiarem penisa oraz do kobiet, które po prostu wiedzą ile im trzeba , żeby je zadowolić. Panowie też mogą się wypowiadać o ile mają ten sam problem i jakieś doświadczenie seksualne. Wiem, że teoretycznie pochwa kobieca ma 9-11 cm i głównie kobieta osiąga orgazm łechtaczkowy, ale mimo to zamiast polegać na "teorii", chciałbym usłyszeć o praktyce. Czy jestem w stanie zadowolić kobietę takim penisem, a jeśli nie to co muszę robić, żeby móc mieć żonę, a później dzieci i mieć udane życie?

Gość gość
kobiecie takim malenstwem nie dogodzisz jak znajdziesz taka co cie pokocha to nie bedzie jej przeszkadzal maly penis

kobieta może dogodzić kobiecie i bez tego miernego wynalazku, przez którego rozmiar mężczyźni tak sobie głowę łamią, więc nic się nie martw :)

Gość kamien filozoficzny
nie martw sie chlopcze takich fiutkow jest dzis na peczki :classic_cool:

Gość mam ten sam problem
Mam ten sam rozmiar tylko jestem sporo starszy. Zadawałem już tu pytanie o to kilka razy ale spotykały mnie tylko szyderstwa. Myślałem o powiększeniu, podobno jest dobra klonoka w Kaliningradzie ale słyszałem opinie że to powiększa tylko w zwisie więc nic to nie daje w sumie.

Gość u21Michał
Stulejka jest problemem! Ja mam 21 lat i mam stulejkę, muszę się zebrać na odwagę i iść do chirurga. Mój penis ma 8cm , w spoczynku strasznie się kuli i wygląda komicznie. Nigdy nie miałem kobiety to straszny wstyd dla mnie. O stulejce za mało się edukuje młodzież , gdybym wiedział wcześniej to problemu już by nie było.

Gość u21Michał
krzysiu18 w tym wieku nawet po usunięciu stulejki penis już nie urośnie.

Gość u21Michał
Korzystałem z tej strony. Dlaczego to był koszmar dla ciebie? Współżycie było możliwe czy nie?

Gość krzys18
@21michal "strasznie się kuli" - czy chodzi ci o to, że penis jest skrzywiony w dół? Osobiście też tak mam, ale nie wiedziałem, że to przez moją stulejkę, w końcu niektóre prącia są proste, inne krzywe w lewo/prawo lub do góry.

Gość gość
stulejke to już dawno trzebabyło usunąć !.. na co jeszcze czekacie matołki !.. a 12 cm to nie tragedia !

Gość u21Michał
Nie po prostu bardzo maleje i wygląda tak jakby była sama główka. Gdybym wcześniej wiedział o stulejce , a tak przez lata wstydziłem się swojego penisa.

Gość gość
Fakt to wina edukacji i zaniedbania przez matki.

Gość u21Michał
Z masturbacją też jest problem gdy ma się stulejkę.

Gość gość
Od urodzenia masz tą stulejkę czy nabyłeś ją.

Gość gość
mój mąż też ma 12 cm i zawsze mam orgazm pochwowy a nie łechtaczkowy

Gość u21Michał
Od urodzenia, myślałem że to nic takiego że napletek nie odchodzi.

Gość gość
Nie martw się. Liczy się jakość, nie ilość! Duża ilość potrafi zabolec, co prowadzi do niechęci. I tak źle i tak niedobrze? ;) takie jest właśnie życie - trzeba się dopasować. Uszy do góry!