Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ta od serii głupich pytań

Antyperspirant TAM?

Polecane posty

Gość Ta od serii głupich pytań

Hej, mam głupie pytanie, ale się lekko martwię. Otóż przez ostatni tydzień używałam Antyperspirantu w kulce (delikatny, z dove chyba) w okolicach pachwin (i tak trochę dalej, w stronę warg) i wewnętrznych stronach ud. Nie śmiejcie się z tego powodu, wiem, że głupio zrobiłam i nie powinnam, ale z racji że często w tych okolicach się pocę- zrobiłam to- bo mi zależało, żeby nie daj boże nie wypaść jak kolwiek źle przez ten tydzień (nie ważne, czemu). Robić tego już nie mam zamiaru, ale teraz się martwię, bo czytałam, że nie powinno się stosować takich rzeczy w okolicach intymnych.( szczerze, to o tym wiedziałam jak robiłam, ale nie myślałam racjonalnie, no i pochwy nie dotykałam tym cholerstwem, aż tak daleko się nie smarowałam) Naczytałam się o wsiąkaniu glinu i innych pierdołach, rakach srakach (że Antyperspiranty wywołują nowotwory iwgl -.-) . Myślicie, że coś przez tak krótki okres czasu stosowania Antyperspirantu w kulce w tych miejscach mogło mi się stać? Nie czuję się, nwm źle, nic mnie nie boli, ani nic. Tylko po prostu się trochę przejmuję. Proszę się nie śmiać ;P i nie wyzywać

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować