Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przez przypadek znalazlam na youtubie

Polecane posty

Gość gość

jejku ile tam jest filmikow ku pamięci dzieci, które umarły, noworodków, niemowląt i malutkich dwu,trzy i kilkuletnich dzieci, jejku, przypadkiem trafiłam na te filmy, szukałam czegoś innego, łzy mi popłynęły z oczu ;(

Gość gość
smutne to ale takie jest życie

Gość gość
tez widzialam pare takich, smutne bardzo jak sie oglada az nie chce sobie wyobrazac co musza czuc rodzice, rodzina :( nie wiem co bym zrobila gdyby synkowi cos sie stalo..

tez kiedys natrafiłam i nie da sie nie płakac:(współczuje rodzicom bo muszą z tym żyć:(

Gość gość
Kiedyś oglądałam filmiki o poszczególnych etapach rozwoju ciąży i pod spodem były filmiki pożegnalne dzieci, które urodziły się za małe by przeżyć, np wielkości dłoni. A najgorsze było to jak zobaczyłam rodziców pogrążonych w bólu po stracie bliźniąt...

Gość gość
Chorzy ludzie ktorzy te filmiki umieszczaja

Gość gość
wiecie co ja np.rozumiem bol kazdej kobiety po stracie dziecka ale czasami nie rozumiem tego jak ktos poroni w 6/7/8/9/10 tc i pozniej rozpacza latami.. nie chce byc chamska i nie mowie tego zlosliwie ale popatrzec np. na moja ciotke dziecko zmarlo samo z siebie w 9 m-cu pare dni przed terminem, siostra tak samo i nie poddaly sie.. ciotka ma blizniaki a siostra syna :) takze poprostu trzeba sie pogodzic z tym i probowac zyc dalej choc wiem, ze napewno latwo nie jest

Gość gość
gosc 15.10 oby Ciebie to nie spotkalo, nie mow tak..

Gość gość
15.01 *

Gość gość
Popieram 15.01 takie rzeczy zostawiajmy dla siebie. Czlowiek potem oglada i sie doluje nakrecajac sie przy tym jednoczesnie niepotrzebnie. Wiadomo ze bol po stracie dziecka jest potezny ale co im daje przedstawianie tego przed calym swiatem.