Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoła policyjna

Polecane posty

Gość gość

Już za kilka miesięcy, kończę gimnazjum i zastanawiam się, nad wyborem odpowiedniej szkoły. Problem w tym, że chciałabym mieć ciekawe życie. Wiem, że nie jest to ani łatwe, ani lekkie, lecz.. marzę by pójść do szkoły policyjnej. Słyszałam o prywatnym liceum w Słupsku, lecz nie wiem, czy jest tam internat. Problem w tym, że.. tak naprawdę nigdy nie ćwiczyłam na wfie. Moja sprawność fizyczna, jednak nie jest zła, zacznę trenować podwójnie. Nie wiem tylko, czy dam sobie z tym wszystkim radę. Samoobrona, przewroty, ćwiczenia różnego rodzaju.. lekko się boję. Co uważacie ? Wszystkiego bym się nauczyła z czasem ? Zaznaczam również, że jestem dobra z biologii, polskiego, historii, a chemia i fizyka, matematyka, lekko leży.

Gość pudlo viagry sp zoo
wyluzuj, poluzjanci i tak chodza parami z czego jeden umie czytac a drugi pisac :classic_cool:

Gość gość
Dasz radę. Taka szkoła to pikuś. Jak będziesz zdawała testy do policji, to dowiesz się jak to "smakuje", ale nie twierdzę ze nie zdasz.

Gość gość
Dodam jeszcze, że znacznie lepsza jest szkoła kierunkowa, jeśli oczywiście zamierzasz wiązać przyszłość z policją! niż byle ogólniak!!! To wiem na 100%

Gość gość
A te wszystkie fizyczne sprawy, to coś bardzo trudnego ? :/

Gość gość
najpierw trzeba sobie amputować 3/4 mózgu inna rzecz niektórzy nie muszą

Gość gość
Moze cie do biura wsadzą i bedziesz se kawe z pączkami pozerać. Tez tak moze byc:-)