Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka dziewczyne mozna szanowac?

Polecane posty

Gość gość

z innego tematu: Miałem na roku laskę, która strasznie mi się podobała ale miała faceta i wcale się z tym nie kryła jak to ona zakochana i w ogóle. Za rączki chodzi w oczka sobie zaglądali, normlanie taki cukier i słodycz, ze rwało na rzygi. Niemniej obydwoje znałem z widzenia i bylismy na "cześć". Pewnego pieknego lata pojechalismy na obóz organizwany przez brac studencką i pojechała tez ona. Sama, bez faceta. No i któregos wieczoru, po ostrym melanzu kiedy sie już wszytscy wykruszyli i przy ognisku zostało kilka osób, zagaiłem do niej. Po 15 minutach rozmowy ona wywaliła do mnie wprost: "pojdziemy sie pieprzyc czy bedziemy kontunuowac tą jałowa gadkę..." Nie musze chyba pisac co wybrałem. Wziałem ja w pobliskim lasku, na stojąco, przy drzewie. Póżniej juz do końca obozu regularnie się bzykalismy. Ostatniego dnia wzięła mnie na strone i poprosiła bym zachował wszytko dla siebie bo ona strasznie kocha tego faceta i On mysli, że Ona jest dziewicą i, że czeka na ten właściwy moment i właściwego partnera. Na miłość swojego życia. Spytalem jak ma zamiar rozwiązać problem "pierwszego razu". Wzruszyła ramionami i powiedziała, że odda mu się ostatni dzień okresu, kiedy już słabo krwawi, pojęczy, powykrzywia się, poudaje zawstydzoną i jakoś przejdzie. Że to łatwizna bo Ona już 3 razy tracia dziewictwo. Kopara mi opadła ale sie szybko pozbierałem i obiecałem, że nic nie powiem. I teraz patrze na nich jak się migdalą i sie zastanawiam czy facet dobrał się jej do majtek czy nadal mysli, że to Maryja Dziewica i czeakają do ślubu. A ja mam polewę z naiwnego kolesia!!!

Gość w 80 dni dookola swiata
bo kto chce zachowac swoje imie straci je :classic_cool:

Gość gość
ty tez jestes jeleniem. nie oceniaj bo nie wiesz co ciebie czeka w zyciu. wiecej luzu i dystansu w zyciu na przyszlosc.