Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁA MAGGIE

Bieganie

Polecane posty

Gość MAŁA MAGGIE

Od jutra chcialabym biegac oczywiście w celu schudniecia jakies 15kg (mam niedoczynność tarczycy ) plus mż. Moje bieganie byloby codziennie o jednej godzinie zaraz po przebudzeniu i rozgrzaniu. Na początku pewnie bedzie bieg i szybki marsz. Macie jakies rady? Chce ktos się przyłączyć?

Gość OOO Andzia
hm... wole se pofitnesowac

Gość gość
Bieganie :-/ niewiele da! Chcesz schudnąć weź dietę i zatrudnij się fizycznie.. Samo bieganie , jeżeli jesteś kobietą zniszczy Ci nogi...

Gość gość
jA p*********i kovo tu sluchac

Gość magda906
No dieta i bieganie na pewno pomoże, ale pamiętaj o tym żebyś się przygotowała dobrze do biegania. Zły początek zawsze wiąże się z niechęcią do następnych kroków . Najlepiej poczytaj o tym na: http://blog.dzieckoimy.pl/2014/08/jak-zaczac-biegac/

Gość gość
nienawidze biegac, i nie biegalabym nawet jakbym wazyla 100 kg. Kiedys bylam na diecie to wybralam sobie u dietetyka pływanie i chodzenie z kijkami jako aktywnosc fizyczna (takie szybsze nie ze podpieranie sie jak na kulach) no i czasem rower no ale to tez byla zima wiec niespecjalnie. Oczywiscie to wszystko polaczone z odpowiednia dieta. Schudlam 17 kg i trzymam sie do dzis. Powodzenia:)

Gość gość
bieganie jest super :D nie słuchaj głupków korzy twierdzą że to kiepski sport. napisz autorko czy już kiedyś biegałaś? jak długo ile km? ja przez rok stosowałam dietę mniej żarcia (max 1500 kcal na dobę) i 3x bieganie. w rok straciłam 35 kg :D od tego czasu minęło już 8mc a moja waga nie wzrosła. Teraz jem 2000 kcal ale nadal ćwiczę 2x w tyg.

Gość gość
Mam prosbe napiszcie jadłospis na chpciaz 5 dni jesli dostalyscie od dietetyka