Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajny chłopak, ale stracił w moich oczach wiele

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się już 3 tygodnie. Naprawdę fajnie się z nim rozmawiało, ciekawy świata, a przy tym wydawał mi się skromny. Niestety wydawał mi się - kupił sobie samochód za ponad 200 tysięcy. Pewnie troche inaczej podchoodzilabym do niego, gdyby zapłacił za swoje zarobione pieniadze. Niestety to rodzice mu zasponsorowali. Mam wstręt do takich kolesi. Jak mam mu to powiedzieć?

Gość gość
Problematyczna kretynka z ciebie !!

Gość gość
Za 200tysi powiadasz? To co robisz na kafe zamiast leżeć na tylnim siedzeniu? ;)

Gość gość
obciągnij mu i nie marudź

Gość gość
pewnie o******lacz ktory cale zycie dostawal wszytsko gotowe od bogatych rodziców Do roboty to pewnie zadnej nie pojdzie

Gość gość
zdrowa umyslowo nie jesteś .. Skad wies zze to auto kosztowało 200 tys . Moze kosztowało 20 tys kłamał i tyle .. Ma fakture vat zakupu ?

Gość gość
ojej , cóż za tragedia..... jeśli chłopak ogarnięty to prezent od rodziców, nawet drogi źle o nim nie świadczy, wiesz ...jednak w rodzinie to nie jest nic niestosownego. No chyba , ze to byłby jakiś pustak co tylko od rodziców ciągnie... Myśle ze większy problem jest z tobą, bo zamiast poobserwować jaki jest stosunek faceta do pieniędzy to odp...asz szopkę i jesteś pełna uprzedzeń. Życie nie jest czarno -białe

Gość gość
ja dostałam od rodziców pieniądze na kawalerkę kiedy się usamodzielniałam, teraz dobrze zarabiam i dokładam pieniądze kiedy oni potrzebują. Tak jest w normalnych rodzinach

Gość gość
Myśle ze większy problem jest z tobą, bo zamiast poobserwować jaki jest stosunek faceta do pieniędzy to odp...asz szopkę i jesteś pełna uprzedzeń. Życie nie jest czarno -białe x Bardzo trafnie i mądrze.