Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zasnę po kodeine?

Polecane posty

Gość gość

hej, mam pytanie czy jak wezme 2-3 tabletki z zawartością 30mg kodeiny to zasne? Mam problemy ze snem, moje nasenne mi się skończyły, do lekarza mam dopiero iść w czwartek, a w domu mam kodeine. Brałam wcześniej te tabletki na ból, ale zawsze jedną i np. po 5-6h drugą i wtedy nie powodowały u mnie senności. Ktoś się orientuje czy jak wezmę większą dawkę to będą miały działania nasenne?

Gość gość
nikt nie wie?

Gość gość
nikt nie bral kodeiny???

Gość gość
kodeine podnosi cisnienie krwi,moim zdanie zadziala wrecz na odwrot,lepiej skocz po melise do sasiadki lub sklepu

Gość gość
dzieki za odpowiedz. Ja 15 nie wezme bo nie chce zadnej fazy tylko zasnac. Jade caly czas na zoplpidemie ale nie biore duzo, bo gora 2 na noc. Ostatnio jednak przegielam i zezarlam za duzo no i nie mam juz:O tylko kodeina z tych mocniejszych, po tramalu jeszcze mi sie dobrze spalo, ale nie wiem wlasnie jak z kodeina. No nic, sprobuje na pewno

Gość gość
moja znajoma wezmie jedna taka i mowi ze sie spiaca robi dlatego licze na to, ze moze mnie po 3 wezmie na spanie. W wiekszych ilosciach to wiem, ze nie dziala nasennie. No zobacze. Melisa na mnie nie dziala w ogole co normalne jest raczej jak teraz zolpidem biore. Kiedys zyrtec tez dzialal na mnie nasennie i jakies tam jeszcze na alergie, ale od kiedy ten gownieny zolpidem biore to tylko on dziala:O

Gość gość
tak z ciekawosci: co sie dzieje jak sie wezmie 15 tabletek kodeiny?:D

Gość gość
skad bierzecie kodeine? tez chce:D

Gość gość
Ja wczoraj wzialem kodeine 500paracetamol i 30kodeina x 5. Moglem w ogole zasnac..

Gość gość
Nie moglem w ogole zasnac*