Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominika15

czy mogę być w ciazy?

Polecane posty

Witam! Kilka dni temu wspolzylam z moim chlopakiem byl to stounek przerywany i trwal moze 3 sekundy, a chlopak nawet sie we mnie nie poruszyl a przed wejsciem dokladnie wytarl swojego penisa. Prawdopdobnie wtedy mialam owulacje, na to wskazuje moj kalendarz jednak miney 3 dni a ja nadal mam sluz plodny. Jakie jest ryzyko zajscia w ciaze? Mam 11 dni do okresu a piersi sa widocznie wieksze wiec za niedlugo zaczna bolec. Czy moge sie stresowac ciaza?

Jedyne co możesz teraz zrobić, to poczekać do terminu spodziewanej miesiączki i zrobić test.

Gość gość
Ho ho ho i Ty jeszcze się zastanawiasz? Oczywiście, że tak. Kwestia szczęścia.

Gość gość
Lec kup elleOne

Gość gość
3s to on nawet nie wlozyl dziecko drogie. Wez prysznic kucnij w wannie i wyplucz cipke, jak za parę tyg.okaze się ciaza powiesz mamie 'przecież sie wyplukalam'

Gość motylkowa123
Ryzyko ciazy jest zawsze , tym bardziej ze nie stosujesz zadnej antykoncepcji. Stosunek przerywany nie wyklucza ciazy jedynie moze zmiejszyc jej prawdopodobnienstwo. Niekoniecznie mialas owulacje w tym dniu co piszesz . Zawsze moze sie przesunac pare dni niemniej jednak plemniki moga przezyc w ogranizmie kobiety okolo 3 dni a nawet wiecej i "poczekać" na owulacje . Na kaferii jedynie mozemy sobie tak gdybac . Wiele tez zalezy od plodnosc***artnerow jedni staraja sie bardzo dlugo a u jednych wystarczy tylko jedna chwila slabosci. Musisz po prostu poczekac do terminu miesiaczki a gdy Ci sie bedzie spozniac z tydzien to wtedy powinnas wykonac test

Gość gość
Dzieci rodza dzieci