Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styczniowamama

cesarka

Polecane posty

Gość styczniowamama

Witam dziewczyny. Na koniec stycznia mam ustalony termin cesarki i strasznie się boję. Powiedzcie czy jest tak tragicznie jak niektóre dziewczyny pisza? czy pielęgniarki niezbyt miłe? mąż faktycznie tak krótko może tam być? Fakt rodziłam w Escu naturalnie w 2010 i tak było ale miałam nadzieje ze coś się teraz zmieniło? chociaż ogólnie byłam zadowolona... Proszę o odpowiedź bo już jestem w wielkim stresie a trochę jeszcze zostało nie mówiąc o tym, że muszę leżeć i przez to za dużo myślę:)

Gość gość
Witam.Napisze trochę ze swoich doświadczeń.Moje jedyne dziecko urodziło się przez cesarskie cięcie.Poród naturalny nie był możliwy ze wzgl. na moją chorobę.Rodziłam w Poznaniu,w Klinice św.Rodziny.Są tam wspaniali lekarze,położne i pielęgniarki.Miałam dobrą opiekę.W 6 dobie po urodzeniu synka wyszliśmy do domu.Jako,że było(i jest)to moje pierwsze dziecko,położne pomagały w karmieniu,i opiece.Ja -ku zdziwieniu wielu osób,bardzo szybko doszłam do siebie.Nie bój się,zaufaj swojemu ciału,i wierz-będzie dobrze.Urodzisz wspaniałe dziecko,i będziesz się nim cieszyć.A po samej cesarce-przynajmniej ja-b.szybko wróciłam do sił,czego i Tobie życzę.Aleksandra

Gość gość
Miałam 2 razy. Obydwa w znieczulenu PP. Raz z mniejszą świadomością a drugi raz z pełną. Było super. Jeśli byłby trzeci raz to tylko CC. Nie bój się. pzdr

Gość styczniowamama
Dziękuję Wam za pocieszenie:) zdecydowałam się na cesarkę bo przy porodzie naturalnym miałam dużo komplikacji i teraz jestem tym wszystkim przerażona ale trochę mnie pocieszyłyście, więc może nie będzie tak źle jak sobie wyobrażałam :) pozdrawiam serdecznie