Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeremi Korybut Wiśniowiecki

Czy Polak ma szanse u Brytyjki?

Polecane posty

Hej. Moja sytuacja wygląda następująco. Studjuje w UK i w mojej grupie są same brzydkie dziewczyny, oprócz jednej, która jest niesamowita. Piękna, inteligentna, z klasą... Naprawdę najwyższa półka. Niestety z tego powodu wszyscy ją adorują, a mnie prześladuje myśl, że dla mnie jest nieosiągalna. Nie jestem brzydki i nie mam jakiś specjalnych wad charakteru ale jest pare problemów. Po pierwsze mam beznadziejny akcent i wiem, że jak coś mówie to ona to słyszy tak jak my słyszymy Murzyna mówiącego po polsku :D Po drugie z powodu brytyjskich cen jestem tu raczej biedakiem. Nie mógłbym sobie pozwolić na zabranie jej do drogiej restauracji :( Do tego dochodzi opinia panująca o Polakach. Przyjechało tu pełno drechów i innych idiotów, którzy szargają opinie naszego narodu. Ona nigdy nie dała mi tego odczuć ale i tak boje sie, że jestem odbierany gorzej niż np. Francuz albo Szwed. Myślicie, że jest w ogóle sens myśleć o tym na poważnie? Czy dać sobie spokój i szukać Słowianek?

Gość kabel do wtyczki
to są strasznie próżne damulki jak Niemki , im ładniejsza , tym bardziej próżna - polskie samice się od nich tego uczą znowu Włoszki ciągle drą ryja i są głośne

Gość gość
Polak ma szanse na brytyjke jak jest wybitnym naukocem albo synem kogos z top 10 najbogatszych

Gość gość
no i musi mowic angielski

Gość gość
zapomnij, polak na zachodzie a zwlaszcza w UK to gorzej jak u nas rumun. Jestesmy dla nich brudasami i tyle. Pewnie sie chlopaku nasluchales w TVNie o przyjazni Polski i zachodu. Pfff hahahahaha zapomnij :p

Gość Borowka12
Chłopie, nie przejmuj się ! :) To, czy jej się spodobasz nie ma nic wspólnego z narodowością, czy akcentem, bynajmniej możesz zrobić z tego atut :D Czasem takie potyczki językowe są nawet śmieszne, w każdym razie ja nigdy nie odczułam żadnej dyskryminacji ze względu na akcent (ale to w Stanach, nie w UK) zawsze słyszałam, że mój akcent jest baaaardzo seksowny haha, więc Twój też musi być haha, ale nieee jeśli dziewczyna jest fajna to nie będą Jej przeszkadzały jakieś stereotypy narodowe :D Tylko o tym nie myśl i będzie wszystko ok, dlatego często się nie szanuje Polaków, bo nie mają dumy narodowej, wstydzimy się często tego co polskie :p Więc tak jak mowie, nie przejmuj się pełen czilałcik i jak fajna laska to wyjdzie :)

Dzięki za odpowiedź Browka :) Podałaś swój przykład, tylko to chyba nie za bardzo sie przekłada, bo jesteś dziewczyną, a Polki są rozchwytywane za granicą :D Z facetami jest troche inaczej. Nie chce sie poddawać, bo już raz odpuściłem sobie dziewczyne, która była dla mnie idealna i do dzisiaj to rozpamiętuje. Nie można 2 razy popełniać tego samego błędu ale jak pozbyć sie tych myśli, że nie mam szans?

Gość gość
Po prostu zapros ja na piwko i pogadaj z nia powodzenia :)

Gość gość
nie rób sobie nadziei, biedaku, ładna Angielka to rzadkość, taka może przebierać w facetach.

Gość gość
Pewnie,ze tak. Przeciez tam cala masa brzydul ktore nie patrza na narodowosc-biora co popadnie..powodzenia

Gość gość
Sznase masz raczej nikłe, mówię szczerze. Ładne, pewne siebie dziewczyny lecą na bogatych facetów. Są też próżne. Nawet jakbyś miał kase to ten akcent sprawia że jest wiele ludzi przed tobą w kolejce.

Gość gość
Spróbować zawsze możesz, nic się nie stanie...już prędzej odrzuci cię za to jak wypowiadasz się o innych kobietach. "Same brzydkie, jedna niesamowita" i ta jej niesamowitość polega na tym, że jest ładna...to tak płytkie, że mrówka się nie utopi.

Gość gość
Jak ładna to może nie jest rdzenną angielską dziewczyną i masz szanse :)

To nie Angielka tylko Walijka :P I nie wygląda na taką, która leci na pieniądze. Jesteśmy na to za młodzi, w tym wieku liczą sie inne rzeczy. Myśle, że na moją korzyść działa to, że pojechałem do obcego kraju i z***biście sobie radze bez rodziców :D Te waszystkie negatywne komentarze tylko mnie motywują. Coraz bardziej chce sobie udowodnić, że to jest możliwe. Więc dzięki :D

Gość gość
Nie Cynicfm, nie masz u niej szans:-D:-D:-D

Haha gdybym był Cynicfm'em to rzeczywiście bym nie miał :D

Gość gość
Taaa cynicfm nie może studiować bo on tylko podstawówkę skończyl ale to taki maly szczegół ;)