Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wtarłam sku...owi chili w gacie

Polecane posty

Gość gość

mój mąż ma kochankę myśli ze ja o tym nie wiem dowiedziałam się kilka dni temu myślałam że świat mi się skończył miałam go rozerwać na strzępy ale nie, załatwie go inaczej a potem nie chce go znać dziś napewno będzie miał "dodatkowy"dyżur za kolegę wykąpie się wypindrzy i wszystkie gacie ma na ostro

Gość gość
daj jeszcze s*********i pyszny obiadek z preparatem na sranie.

Gość gość
ale jaki preparat na sranie żeby nie wyczuł smaku kur...o.j..eb jeden

Gość gość
Hahaha dobre

Gość gość
zemsta jest słodka :D

Gość gość
bardzo dobrze, jestesm z Tobą! :) możesz też wypróbować z gazem pieprzowym, wypryskać nim papier toaletowy - widziałam na youtube jak dziewczyna zrobiła taki kawał swojemu facetowi. zabierz wszystko co cenne, oskub go z kasy i w*******l ze swojego życia!

Gość gość
podobno po magnezie jest sraka nie byle jaka może rozpuścić i do zupki ******.kowi :D

Gość gość
mściwa sucz

Gość gość
gość dziś mściwa sucz aha, to miała przejść nad tym do porzadku dziennego bo nic się nie stało? s*********i należy się w zamian wszystko co najgorsze

Gość gość
powinna go zapytać dlaczego to robi pewnie ma jej dość bo jest gruba i sie zapuściła i pewnie całymi dniami dziamga mordą

Gość gość
może zastanów się dlaczego woli rżnąć inną zamiast ciebie? może jesteś dla niego jędzą, do tego zapuszczoną?

Gość gość
facet chce ciepła a w domu zołz siedzi

Gość gość
Normalna kobieta w takiej sytuacji wnosi o rozwód albo wybacza małżonkowi. Wiedźma natomiast wciera mu w gacie chilli. Mam nadzieję, że odwdzięczy ci się tym samym, będziesz tarła peezdę aż będzie się kurzyło. Wcale się nie dziwię, że wolał inną. Szkoda, że nie mam możliwości, bo bym go ostrzegł przed twoimi zamiarami.

Gość gość
nich sobie rznie inna, ale najpierw zakonczy zwiazek!!!!!!!!!! bardzo dobrze zrobilas, znam ten sposob- facet ktoremu kolezanka to zrobila wyladowal w szpitalu z podejrzeniem choroby wenerycznej :D kochanka go zostawila w ciagu chwili :) a jemu objawy nawracaly co jakis czas :D i nikt nie wykryl od czego to jest :D

Gość gość
bo jest poprostu alfonsem a ja ani nie jestem zrzędliwa ani zapuszcona ani tłusta i nie zasłużyłam sobie na to żeby mnie oszukiwał jak mu się coś nie podoba to powinien powiedzieć spakować manele i iść tam gdzie mu lepiej a nie żyć na dwa domy ,tchórz

Gość gość
a zapytam, czyje jest mieszkanie?:)

Gość gość
a dawałaś mu d**y kiedy tego chciał? nie? TO CO SIĘ KROWO DZIWISZ?!!!

Gość gość
faceci i tak zawsze zdradzają, nawet jak mają śliczną dziewczynę w domu! mają taką zdradziecka naturę, tylko okłamują że są wierni i zakochani żeby mieć stały dostęp do dziury, a i tak bzykają co się nawinie!

Gość gość
Świetny sposób na gnojka ,szkoda ze ja czegoś takiego nie zrobiłem jak się do wiedziałam ze mnie zdradza.

Gość gość
Normalny facet, z jajami, powiedziałby żonie, ze ma kogoś i odszedł. A wygodnicki goguś ma podstawione pod nos, wyprane, poprasowane, posprzątane, waruneczki do wyrychtowania się dla innej. Slyszałam, ze parę kropli wody utlenionej czyni " cuda"w toalecie:)

Gość gość
mnie też szmata zdradzała, dziś żałuję, że nie wtarłem jej chilli w gacie lub w podpaskę na przykład

Gość gość
coz za ludzie na poziomie wchodza na to forum,,wystarczy popatrzec na wpisy wyzej :D

Gość gość
gość 17;53 mieszkanie jest moje dostałam po dzadkach więc pan mąż może brać swoje skarpetki i gacie i

Gość gość
Poziom jest adekwatny do czynu. I powiem Wam, ze nie wszyscy zdradzają, naprawdę. Ci, co zdradzają, i mężczyźni i kobiety, nie mają kręgosłupa moralnego, za to mają wysoki poziom egocentryzmu i wygodnictwa, zaspokakajania swoich zachcianek, "bo tego chcę", jak małe dzieci w sklepie. Są niedojrzałymi gówniarzami. Współczuję Ci Autorko, takiego rozczarowania całoksztaltem. Wspieram Cię, i podziwiam za hart ducha, za twoją wsciekłość i potrzebę działania. Tak trzymaj, pozdrawiam Cię. urszak

Gość gość
gość 18;06 dziękuje:) serce pęka i szlag trafia

Gość gość
dlaczego szkoda? przeciez gdyby nie zdradzal, to by nic mu sie nie stalo, ja slyszalam o kroplach na rozwolnienie, ktore mozna rozpuscic czy to w herbacie czy zupie...

Gość gość
zanim spakujesz torby powinno jeszcze dojsc do konfrontacji na goracym uczynku, ja bym wyczila gdzie sie spotykaja i zrobila mu publiczna scene, nie zapomni nigdy

Gość gość
miałam jeszcze jakoś się na nim zemścić ale nie chce go już widzieć poczekam jak wyjdzie spakuje mu bety poproszę bratową żeby rano do mnie przyjechała bo nie chce być sama i zawioze jego rzeczy do teściowej