Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę mieszkać w Korei Północnej!

Polecane posty

Gość gość

Kocham ten piękny Kraj, nie mogę bez niego żyć! :(

Gość OR_WELL
juz mieszkasz :classic_cool:

Gość gość
Nie, nie mieszkam! Świat dookoła mnie jest chory, a ja chcę mieszkać w Korei Północnej bo Ona taka nie jest.

Gość gość
Nasze słoneczko Peru nieodpowiada ci? ;) PS. Kimi niedługo będzie u Wladka w obwodzie Kalingradzkim. Jedz tam.

Gość gość
a kochasz wodza Kim Dzong Una? niedługo będzie on gościł w moskwie jako gośc Putina na obchodach 70roczniccy zwycięstwa radzieckiego nad hitlerowskimi niemcami, jedz tam, masz jedyną i nie powtarzalną okazje zobaczyc swojego ukochanego wodza

Gość gość
jakbyś naprawdę chciała to byś mieszkała, a takie pier... że się chce na forum i nie robienie niczego z tym jest żenujące. I ty myślisz pierdoło, że ktoś by ciebie chciał w tej Korei ?

Gość gość
w czym problem.... pakujesz walizkę i wyp..... Wnioski o wizy KRL-D można składać w wydziale konsularnym Ambasady KRL-D w Warszawie przy ul. Bobrowieckiej w Warszawie Cennik wiz: wiza zwyczajna - 70 euro wiza tusrystyczna - 10 euro Wniosek do pobrania Air Koryo Nr lotu Wylot Przylot Dni Czas wylotu Czas przylotu JS151 Pyongyang FNJ Beijing PEK wtorek sobota 9:00 9:55 JS152 Beijing PEK Pyongyang FNJ wtorek sobota 11:55 15:00 JS251 Pyongyang FNJ Beijing PEK czwartek 10:30 11:30 JS252 Beijing PEK Pyongyang FNJ czwartek 14:00 16:30 JS271 Pyongyang FNJ Vladivostok VVO czwartek 9:10 11:40 JS272 Vladivostok VVO Pyongyang FNJ czwartek 19:40 20:30

Gość gość
"a kochasz wodza Kim Dzong Una? niedługo będzie on gościł w moskwie jako gośc Putina na obchodach 70roczniccy zwycięstwa radzieckiego nad hitlerowskimi niemcami, jedz tam, masz jedyną i nie powtarzalną okazje zobaczyc swojego ukochanego wodza " Kocham bardzo! No tak, najprawdopodobniej tak, chętnie bym tam pojechała to w ogóle pewnie będzie wyglądało ciekawie, parada wojskowa itp. Jednak nie zarabiam kokosów w tym kapitalizmie, a w kwietniu mam zamiar kolejny raz pojechać do KRLD, wtedy jest święto z okazji urodzin Prezydenta Kim Il Sunga, więc nawet dużo lepiej niż w Rosji :) Ale ja chcę mieszkać w KRLD na stałe! :(

Gość OR_WELL
swiat perelko jest taki jaki sobie ZBUDUJEMY

Gość gość
no to zostań w kwietniu, naprawdę jakaś głupia jesteś czy jak..... jedziesz w kwietniu, prosisz o azyl, pokazują ciebie jak małpę w telewizji koreańskiej , może cmokniesz wielkiego wodza w pompkę i już ci organizują stały pobyt. Jakaś niezaradna i pierdołowata jesteś, jeszcze raz ci powtarzam :jakbyś chciała to byś już tam była

Gość gość
dzielny naród koreańskie nawet nie chciałby się odpryskać na taka niezaradną i marudną dziewuchę

Gość gość
To nie jest takie proste, ja na razie muszę mieszkać tutaj, niestety. Co nie zmienia faktu, że KRLD jest cudowna, każda chwila spędzona tam jest piękna... co innego tutaj w POlandii, kolonii USraelskiej

Gość gość
To nie jest takie proste, ja na razie muszę mieszkać tutaj, niestety. jak się chce to można góry przenosić, nie chcesz , więc nie obrażaj dzielnego narodu swoja beznadziejnością

Gość gość
Jednak nie zarabiam kokosów w tym kapitalizmie x tym bardziej w koreańskim komunizmie, nie zarobisz zbyt wiele :D pod światłem idei Dżu Cze stawki są niskie noooo poza biurem politycznym oczywiście ;)

Gość gość
Kim Jon Un nigdzie nie pojedzie boi sie o swoja doooope- President Vladimir Putin has Asperger's syndrome, "an autistic disorder which affects all of his decisions,"

Gość gość
Kim Jon Un nigdzie nie pojedzie boi sie o swoja doooope- President Vladimir Putin has Asperger's syndrome, "an autistic disorder which affects all of his decisions,"