Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem za ladna

Polecane posty

Gość gość

seiro nie potrafie zbudowac zadnej godziwej relacji z mezczyzna. zainteresowanie duze a powaznych kandydatow brak czy to dlatego ze jestem ladna?

Gość gość
ee a co ewentualny nadmiar urody ma tutaj do rzeczy?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
po co ci moje gg no nie wiem chyba sie mnie boja.

Gość gość
nie potrafie zbudowac zadnej godziwej relacji z mezczyzna xxxxx no to juz masz odpowiedz to czy jestes ladna czy bardzo ladna na dluzsza mete nie odgrywa znaczacej roli. Mysle ze nikt nie udzieli ci jednoznacznej i wyczerpujacej odpowiedzi na twoje pytanie. Moze byc tak, ze jeszcze nie spotkalas tego czlowieka z ktorym polaczyloby cie cos glebszego.

Gość gość
Ja dużo o tym myślałam swego czasu tak więc cofnę się trochę w czasie i odpowiem Tobie na to pytanie. Problem w tym że każdy, naprawdę każdy facet chciałby ,,spróbować" jak to jest być z tobą Oczywiście nie muszę chyba rozbierać tego stwierdzenia na częśc****erwsze? Ale to czy kaemu facetowi się to uda, zależy wyłącznie od ciebie. Jeśli wiesz kogo szukasz i jesteś gotowa na związek nie powinnaś mieć z tym żadnych problemów.

Gość gość
raczej za głupia, niż za ładna :P

Gość gość
pogadac,moje:40121622

Gość gość
mysle ze niepotrzebnie analizujesz ten element swojego zycia. Po prostu cos sie dzieje albo nie dzieje i nie szukaj problemu w czyms tam, przyczyny w czyms jeszcze innym bo cokolwiek przyjdzie ci do glowy moze to byc tylko iluzja. Najwidoczniej jak dotad z zadnym z tych mezczyzn nie zaiskrzylo i juz. Nie wypatruj na sile i ostrozna badz z kreowaniem obrazu idealnego partnera. Pojawi sie z pewnoscia w twoim zyciu czlowiek z ktorym stworzysz cos pieknego i bedziesz zdziwiona ze rzeczy wydarzaja sie same bez twojej kontroli ;-) Zycze ci zebys poznala kogos takiego i byla szczesliwa ;-)