Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona727

Czy tak można zajść w ciąże?

Polecane posty

Witam, mam 15 lat. Od kilku miesięcy uprawiam sex. Ostatnio mój chłopak się masturbowal przy mnie i spuścił sobie w majtki. Spodobalo mi się to i dosłownie z 3 minuty puzniej wyjął penisa i uprawialismy sex, oczywiscie wyjął przed dojściem. Ale chodzi o to ze penis byl cały mokry i włożył go we mnie takiego bez prezerwatywy. Boli mnie brzuch i nie mam apetytu. Czy mogę być w ciąży? Na ile procent? Mieliscie podobne sytuacje? Opiszcie je ;)

Gość gość
i następna głupia- tak, jak najbardziej możesz byc w ciąży

Gość gość
Załamałabym się, gdybym spłodziła dziecko w tak beznadziejny sposób. Tak dziecko, jak najbardziej da się tak zajść w ciążę. Aż tak Wam się nudzi dzieci razem... Kiedyś się bawiło w chowanego, grało w planszówki, dziś dzieci się bawią we wkładanie mokrego penisa. Świat upadł na głowę.

Gość gość
Da sie, mysle za na 78,9%

Gość gość
jak zrobisz test, to będziesz wiedziała, ja na twoim miejscu siedziałabym i składała modły żeby konsekwencji tej głupoty nie było

Gość gość
Jesteś na 99% w ciąży. 1% to niepłodność... Jak można w tym wieku uprawiać seks?! Dziewczyno, przecież ty do 3 gimnazjum chodzisz! Co ty rodzicom powiesz, jak sobie poradzisz?! Jesteś nieodpowiedzialna i niedojrzała! Myślisz, że jesteś dorosła, boże, jak tak można sobie już na starcie zmarnować życie??? I jeszcze zamiast się uczyć to na kafe siedzisz?! Spędzisz resztę życia na kasie z dzieckiem na rękach, bo twój ukochany cie rzuci, nie będzie chciał dzieciak sobie życia marnować!

Gość gość
minimum po 14

Racja ze jestem nie odpowiedzialna. Tak siedze na kafe bo akurat w szkole dobrze mi idzie. Myślę ze jesli doszło do zapłodnienia to te dziecko będzie miało u mnie lepiej niż u wiekszosci matek, które robią krzywde swoim dzieciom

Gość gość
Zanim zaczęłaś współżycie powinnaś najpierw pouczyć się biologi.. Jest coś takiego jak cykl menstruacyjny, indywidualny dla każdej kobiety, w tym cyklu jest coś takiego jak dni płodne i niepłodne i w zależności od tego, w który dzień tego cyklu trafiłaś, taka jest szansa na to że wpadłaś. Jeśli tym razem Ci się upiekło, to proszę przerwij erotyczne zabawy na jakiś czas i zorientuj się w podstawowych sprawach biologii własnego ciała, bo to podstawy. Poczytaj w necie, ściągnij sobie aplikację na telefon, zapytaj znajomych na fejsie itp. Nie musisz rozmawiać z mamą na ten temat, choć z normalnego punktu widzenia wypadałoby.

Mam nieregularne miesiączki, ale wydaje mi się ze były to dni nieplodne. Jesli tak to jest jakąś szansa ze jestem w ciąży?

Gość gość
skoro masz nieregularne miesiączki, to jakim cudem przypuszczasz, że to były dni niepłodne, zwłaszcza w twoim wieku- dziewczyno weź się ogarnij!

Gość gość
ile czasu minęło od tych debilizmów, które zrobiłaś?

Gość gość
Tak mogą być objawami ciąży. Ale podstawowym objawem jest brak miesiączki. Występują też bóle piersi i bóle w podbrzuszu przypominające okres.

Gość gość
no to faktycznie dokładnie- niecałe 2 tygodnie, poczekaj jeszcze kilka dni i rób test

Jestem taka nie odpowiedzialna!!!! Tak się boje!!! Na moim kalendarzyku wychodzi ze to byly dni nieplodne, ale i tak nie ma pewności, prawda?

Gość gość
po zadanym pytaniu na ile procent, przyszlo mi na mysl-JP na 100 procent:) cokolwiek to znaczy hahahaha

Gość gość
Jeżeli Twoje cykle są nieregularne to pewności nie masz żadnej.

Gość gość
Nigdy nie ma 100%. nawet przy najskuteczniejszej antykoncepcji, a ty chciałabyś 100% bez zabezpieczenia.

Gość gość
A kiedy miałeś ostatnią miesiączkę?

Gość gość
Drogie kobietki, ja mam podobne. Tylko ze mam więcej latek :) 15 grudnia to się stało, wiem ze to dopiero 5 dni ale od dwuch dni kłuje mnie na dole brzucha, opuchly mi piersi i ogulnie cały czas chodze zgieta z bólu brzucha. Są testy które można robić juz dziesiątego dnia ale w tym problem ze boje sie ze zrobię, wyjdzie pozytywny, pochwałę się chłopakowi a za kilka dni dostanie miesiączki. Ile mam odczekać? Zwykle miesiaczke mam co 24 dni, może zrobię 26?

Gość gość
testy wykrywają hormon już po 5-6 dniach idź i zrób test

Gość gość
No wiem, wiem. Ale jednak boje się ze juz będę szczęśliwa i okaże się nagle ze test źle wyszedł, ile ma mi się spuznc okres żebym poszła do gin?

Gość gość
Chodź tu szmato, ja ci się spuszczę to będziesz miała 100% pewności:)