Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta cała Magdalena Ogórek to

Polecane posty

Gość gość

wabik na pismaków! Doktor nauk humanistycznych -każdy piśmak będzie chciał coś o niej napisać a przecież to właśnie o to chodzi prawda? Dla nie osobiście to nuda bo Polski i tak od dawna już nie ma.

Gość gość
Pani Magda to fajna kobieta, niestety zbyt piękna i polki jej tego nie darują :O Fajnie by było gdyby została głową Polski.

Gość gość
to wspaniale, że jest piękna...byłaby super wizytówką...tylko szkoda że taka arogancka...nawet na pytania dziennikarzy nie raczy odpowiadać...dobrze jej to nie wróży...

Gość gość
roochałbym

Gość gość
Potwierdzam, Polki jej tego nie darują :D Jestem najlepszym przykładem. Mój małżonek wygląda jakby myślał nie tą głową. Korwinowiec, który chce głosować na pacynkę wystawioną przez exkomuchów.

Gość gość
No i co że piękna? Ja nie wiem i nie rozumiem tego. Całe życie ludzie mnie wychwalali pod niebiosa i nie wiedziałam za co o i dlaczego to robią. Wtedy słyszałam: Bo Pani taka piękna kobieta i inteligentna! Miło takie rzeczy słyszeć ale ja uważam że jako młoda kobieta wcale taka mądra nie byłam a że piękna to co z tego???!!!!

Gość gość
Kobity prezydenta jeszcze niemielismy. Fajna babka i wyksztalcona.Ale pamietam ze Kwasniak tez byl za lizaniem tylka UE:-(

Gość gość
Ładna to ona była, teraz jest zrobiona, mnie jakoś nie kręci... a uroda do bycia prezydentem nie wystarczy, coś jeszcze trzeba wiedzieć o polityce, a nie czytać z kartki i być pionkiem na smyczy.

Gość TO PISAŁAM JA AUTORKA TEMATU
No i co że piękna? Ja nie wiem i nie rozumiem tego. Całe życie ludzie mnie wychwalali pod niebiosa i nie wiedziałam za co o i dlaczego to robią. Wtedy słyszałam: Bo Pani taka piękna kobieta i inteligentna! Miło takie rzeczy słyszeć ale ja uważam że jako młoda kobieta wcale taka mądra nie byłam a że piękna to co z tego???!!!! ODPOWIEDZCIE MI :Dlaczego to tak jest że jak człowiek piękny i inteligentny z twarzy to wszyscy mu ufają bez granic?!

Gość gość
Wyniosła jest strasznie. Wziela sie niewiadomo skad i teraz gwiazdorzy. I tak wiadomo, ze Komorowski wygra.

Zrobiłam dwukropek i wstawiłam duże D i wyszedł niezamierzony uśmiech.

Okazuje się że uroda jest w życiu najważniejsza, bo mimo iż ci na niej nie zależy to inni cenią ją ponad wszystko!

Gość gość
gość dziś Wyniosła jest strasznie. Wziela sie niewiadomo skad i teraz gwiazdorzy. I tak wiadomo, ze Komorowski wygra. x Ktoś juz ma "bul" głowy i próbuje ja zdeklasowac czego przykładem jest oskarżenie męża Magdy :D

Gość gość
Smieszni są ludzie mówiący, ze ona nie ma żadnych kompetencji. Po pierwszy do bycia prezydentem , po pierwsze, jakież to kompetencje trzeba do tego mieć? to tylko funkcja reprezentacyjna, co Komorus zrobił? nic, wygłasza tylko jakieś nędzne przełownienia, daje nagrody, ordery, robi za marionetke, nawet napisac bez błędu nie potrafi, cud, ze z kartki potrafi czytać to co mu napiszą a ta przynajmniej się wypowiadać potrafi. Wolę patrzeć na młodą, atrakcyjną, ambitną babke (sama jestem kobietą) niż na tego starego, żałosnego i obleśnego capa o mentalności przedszkolaka, poza tym zróżnicowanie partii dobrze zrobi bo PO czuje się zbyt pewnie.

Gość gość
Uroda nie jest najważniejsza, ale ułatwia życie, obok ma zapewne mnóstwo facetów którzy chętnie jej pomogą się ustawić (wiadomo za co), ona jeszcze pożałuje tego że daje się wykorzystywać, nie wie w co brnie i nie wie czym jest polityka.

Gość gość
Prezydent to nie tylko funkcja reprezentacyjna, prezydent ma możliwość zmieniać prawo, a że nikt z tego nie korzysta to już inna sprawa.

Gość gość
Ja dosc mam tych starych zaklamanuch pierdziochow w sejmie. Taki swierzy powiew na tej sali to cos nowego. Po tych k****ach co tam siedza wiem czego sie spodziewać . Po niej niewiem:-)

Gość Jegomość Lord
Fajna doopa z niej .... :p Ja bym jej tam z łóżka nie wypuścił ;) Czy wolicie kurdupla Mlaskacza I .... ? Co - PISuary ?! :D

Gość gość
No właśnie w teorii ma takie prawo, ale w praktyce tylko podpisuje dokumenty a jakby sie szarpnął na jakąś konkretną zmianę to by zaraz partia zaczęła owego prezydenta ustawiać itp. w praktyce prezydent jest bezbronny jak niemowlę. W czym jest gorsza Ogórek od Komorowskiego? bo jest młodsza, łądniejsza, mniej obleśna i ma więcej inteligencji? to tylko fakty. Dośc tych starych, obrzydliwych zachlanych mord.

Gość gość
Taki swierzy powiew na tej sali to cos nowego x Jaki powiew, gdzie ty żyjesz, laska jest w 100% sterowana przez Millera i nie ma nic do powiedzenia, nawet z konferencji uciekła, bo trzeba byłoby odpowiadać na pytania, a tego na kartce już nie było :) Nasza klasa polityczna to dno, starzy odejdą, to zastąpią ich pociotkowie, jak rządziło SB za komuny, tak dalej rządzi.