Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna z dzieckiem czy ma szansę na miłość kobiety dla siebie i dziecka?

Polecane posty

Gość gość

?????

Gość gość
oczywiscie.moj maz ma 2 dzieci .moze byc konkurencja na poczatku

Gość gość
masz jakies problemy z tym? NAJLEPIEJ wez kobiete i twoje dziecko na tygodniowy urlop za granice.PRZYSIEGAM CI ZE DOWIESZ SIE JAKA JEST DLA CIEBIE I DLA DZIECKA.to jest moja najlepsza rada dla wszystkich ktorzy planuja zwiazac sie z kims.Dla tych par bez dzieci tez radze jechac na tydzien i zobaczycie co sie stanie.To jest moj wyprobowany sposob duzo par uratowalam od" glupich pmyslow"

Gość gość
czyli waszym zdaniem dziecko jest wyrokiem na samotność lub brakiem możliwości zainteresowania się kobieta normalną tylko taka jak większość mówi która nie może zajść w ciążę lub brzydka

Gość gość
bezsensu ten pomysł wyjazdu! co mam zabrać kobietę na wycieczkę a lat nic nie będzie to i kase stracę i nic nie zyskam

Gość gość
no i widze że powinieneś zostać sam z tym bachorem - żałujesz przyszłej kobiecie na wycieczkę więc chcesz po prostu darmowej opiekunki do dzieciaka

Gość gość
ja pokochalam i dzieci kocham tak jak by byly moje.Dzieci od poczatku czuly sie kochane,nigdy bym nie chciala stracic ich przyjazni maja 22 i 24 lata .Nie wiem czy mialam szczescie czy co.Wszyscy sie szanujemy i kochamy.

Gość gość
kase moze stracisz na urlopie.ale dowiesz sie tak naprawde co to za osoba z niej.Kasy nie stracisz tylko zaoszczedzisz.Po co walic kase w kobiete ktora nie chce ciebie z dzieckiem.znam pary ktore wyjechaly na urlop ,byli bardzo zakochani,w drodze powrotnej nawet nie chcieli siedziec obok siebie..Rob jak chcesz to twoje zycie a nie moje.

Gość gość
Oczywiście teksty o darmowej opiece! mogę zabrać moja kobietę na wycieczkę ale tylko jak będę pewny że ona chce i wiąże z nami przyszłość, nie będę zabierać kobiety ledwo później tylko dlatego że ktoś taki ma plan mam dziecko i na nie muszę mieć kasę też

Gość gość
Kase straci hahaha, a wiec to tak sie sprawy maja?? No to sorry kobieta szybko cie wywacha i nawet jakby chciala to i tak w zadna relacje z toba nie wejdzie, bo bachor na pierwszym miejscu a na nia bedziesz skapil...ale ugotowane wyprane posprzatane dla siebie i bachora to chcesz miec... wiec szukaj wsrod odrzuconych i troche szacunku debilu.

Gość gość
jak taki jestes chytrus to naprawde zostaniesz sam z dzieckiem.Teraz moze zajmij sie wychowaniem dziecka i nie mysl o dziewczynach.Przykro mi ze taki jestes,a chcialam ci tylko doradzic jak sie mozesz zorientowac czy do siebie pasujecie?

Gość gość
Brzydka się obraził .

Gość gość
do cholery jasnej chyba bierzesz kobiete ktora znasz i masz zamiar z nia mieszkac!

Gość gość
To jest trudne bo kobieta która widzę przy moim boku i jako matkę dla dziecka studiuje i w tygodniu jej nie ma wraca tylko na weekend a pozatym niedawno skrzywdził ja facet to długa historia co było między nią a tamtym ale teraz to ona że mną utrzymuje kontakt tylko mam wrażenie że traktuje mnie r dziecko jak pocieszenie i nie wiem czy coś próbować czy dać jej czas żeby zapomniała o tamtym a z nami się zapoznała bliżej

Gość gość
jak studjuje to jest jeszcze mloda.Moze porozmawiajcie o tym,nic nie jest niemozliwe JAK SIE CHCE TO WSZYSTKO JEST MOZLIWE!kobiety sa zazdrone,nie dziw sie tak juz jest.kobieta moze byc zazdrosna o matke dziecka i o dziecko. Lepiej ustalic wszystko miedzy wami na poczatku ,zeby potem nie bylo nieporozumien.nikt nie jest perfekt.Twoje dziecko jest najwazniejsze .Reszta sie dotrze z czasem.

Gość gość
oczywiście ze tak, jeśli facet jest warty tej miłości.... to oczywiście ze TAK. Jeśli któraś zdecyduje sie obdarzyć miłością męzczyznę, decyduje sie równiez na akceptacje jego przyjaciół, rodziny, wad

Gość gość
np.mnie nie przeszkadza dziecko NIE JESTEM SAMOLUBEM!facet z ktorym zyje mial 2 dzieci z kobieta ktora miala przed poznaniem jego 1 corke.to juz jest 3 dzieci. Oni sie rozstali i ona poznala juz trzeciego faceta i z nim ma 2 dzieci. Przeciez nie moge zabronic dziciaka sie spotykac.To sa bracia i siostry na swiat sie nie prosili i trzeba dzieci dobrze traktowac i je kochac. To widzisz ze jest 5 dzieci i bez problemu u nas byli spali spedzali wakacje, swieta,my bralismy dzieci i jezdzilismy do Egiptu na urlop.Dzieci to przyszlosc!:-)

Gość gość
za przystojnym kobiety by się uganiały, wchodzily drzwiami i oknami bez wzgledu na to czy jest niepelnosprawny,czy ma dziecko czy nawet 10 dzieci... takze sobie sam odpowiedz

Gość gość
Nie jestem brzydki czy coś tylko jest w tym problem że większość kobiet to jeszcze by imprezowaly i tu problem, szukam kobiety która podchodzi do życia na poważnie a takich mało