Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klasyk facet nagle przestał się odzywać

Polecane posty

Gość gość
I dobrze facet zrobił bo kto by wytrzymał taką puszczalską jak ty :D dajesz doopy pewnie na kazdej imprezie ha ha

Gość gość
Jak cię tak traktuje teraz to kiedyś pewnie wsadzi ci nóż w plecy. A ty się jeszcze zastanawiasz? Ja bym mu powiedziała żeby wykasował mój numer ze swoich kontaktów i mnie z pamięci wyrzucił ponieważ nie życzę sobie żeby się kiedykolwiek kontaktował ze mną, gdyż nie chcę mieć z nim nic wspólnego.

Gość gość
20:06 Tak też tak kiedyś zrobiłam z takim kolesiem Wiesz kiedy się odezwał? Kiedy już mężatką byłam:D Najpierw dzwonił jak się z mężem kochałam na plaży Potem napisał sms: Błagam odezwij się bo nie mogę o tobie zapomnieć i użył mojego imienia:D

Gość gość
Potem jeszcze po 3latach napisał sms: Zmieniłem mumer gdybyś kiedyś zechciała się odezwać do mnie! Jechałam wtedy autem do koleżanki z malutkim dzieckiem w foteliku.:D

Gość gość
Hahah wy babsztyle jestescie takie, facet milczy a potem sie odzywacie po kilku latach z błaganiem abym wrocił :D a wtedy to ja juz żonaty :D

Gość gość
Babsztyle to w twojej wsi!

Gość flaming_lips
"To jaki on jest znak zodiaku?" "jestem jak jego Wielki Brat" "Jestem ekspertką!" "miałam pełen przekrój!" jak ty jesteś agresywna... do tego wróżka...(litości!) dla mnie nawet mogłabyś wyglądać jak Monica Bellucci 20 lat temu... a kijem bym cię dotknąć nie chciał :) chyba żeby pogonić..

Gość gość
Facet ma rodzinę. Odpuść sobie.

Gość gość
Ona jest dzifką ekspertką hahahahah :D :D :D

Gość To jeszcze raz ja
Wyobraź sobie że ja teraz to już nie potrzebuję ani ciebie ani nikogo ani niczego:P Mogę sobie co mi się podoba pisać mówić i robić 24/7 okrągły rok A gdybym mogła cofnąć czas to ja bym kijem pogoniła wszystkich swoich fagasów bo wstyd się przyznać, ale wdawałam się w znajomości z dziwakami którym się wydawało że mogą mi bez konsekwencji mówić ,,nie" na zamianę z ,,kocham cię" Pogoniłam ale nie kijem! A mogłam kijem gonić!

Gość To jeszcze raz ja
Monica Bellucci 20 lat temu... niestety się do mnie nie umywała...

Gość flaming_lips
nie ma to jak fałszywa skromność :) jak jesteś taka dobra to po co ją pytasz o wiek czy znak zodiaku chłopaka.. już powinnaś odczytać po tym co autorka napisała.. ale nieeee, to działa tak - ona mówi, a ty na to: "wiedziałam!! wszystko jasne.. " ( i jedziesz z tematem) hehehehe