Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona727

Zdarzyło wam się zajść w ciaze w dni nieplodne?

Polecane posty

Gość gość
Sama nazwa 'niepłodne'wskazuje,że w ciążę zajść nie można,gdyż nie sa to dni plodne!!!!!!!

Gość gość
Ba,a spora część kobiet nawet w te płodne nie może "zaciążyc",ale to inna (powazna)sprawa.

Gość gość
Dokładnie, dni niepłodne to dni niepłodne, może być co najwyżej jakieś wahanie długości cyklu i wtedy te dni się przesuwają w jedną bądź drugą stronę.

Gość gość
dni niepłodnych się nie liczy, a w twoim przypadku bazowanie na kalendarzyku jest następna głupotą, więc moze już skończ

Gość gość
Kiedy cykl jest nieregularny to wszystko jest możliwe i teoretycznie niepłodne staja się płodnymi

Gość gość
Ja tak zaszłam, dni płodne przesunęły mi się o tydzień. W takich wypadkach, gdy okres potrafi się spóźniać o tydzień kalendarzyki na nic się nie zdają.

Gość gość
nie ma pewnego kalendarzyka internetowego. Musisz obserwowac cialo, mierzyc temperature.Albo uzywac komputerow cyklowych, wtedy bedzesz wiedziala kiedy masz dni plodne.

Gość gość
jeszcze raz ci napiszę, może wielkimi literami zrozumiesz :DNI PŁODNE SIĘ OBSERWUJE A NIE OBLICZA i przestań się bawić w kalendarzyki, skoro chcesz współżyć to zabezpieczaj się z głową !!!

Gość gość
*miało być DNI

Gość gość
Niemożliwe jest zajście w ciążę w dni niepłodne. Jeśli kobieta tak twierdzi to znaczy, że źle je wyznaczyła. Zresztą własne interpretacje można potwierdzać np mikroskopem owulacyjnym. Ja mam Afrodytę i jestem zadowolona