Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałem o odebraniu sobie życia w tegoroczne walentynki to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 24 letnim prawiczkiem bez szans na miłość i związek. nie radzę sobie z samotnością więc może czas już skończyć z tym?

Gość gość
idealny ,lepszego nie ma :D

Gość Szatan z siodmej klasy
w poprzednie tez myslales i w jeszcze poprzednie wszystko z toba ok?

Gość gość
W poprzednie też myślałem. Kilkakrotnie nie udawało się bo albo za mało leków brałem albo za mało krwi straciłem i mnie odratowali. Widzę jak kobiety na mnie patrzą wiem, że śmieją się ze mnie, że nawet tego nie potrafię zrobić :(

Gość gość
Mam dla Ciebie lepszy pomysł. W walentynki zapisz się do psychologa i zacznij swoje życie na nowo. Cykorzysz?

Gość gość
W walentynki to mozemy razem popisac

Gość gość
gość dziś Mam dla Ciebie lepszy pomysł. W walentynki zapisz się do psychologa i zacznij swoje życie na nowo. Cykorzysz? c Naprawdę myślisz, że mi to pomorze? Twoim zdaniem ktoś taki jak ja taki nieudacznik w dodatku prawiczek ma jakieś szanse by żyć i to szczęśliwie? Chciałbym w to wierzyć ale nie potrafię sobie już nawet tego wyobrazić. A może jednak lepiej by dl mnie było bym skończył ze sobą. Wtedy już żadna kobieta nie wyśmiewała by się ze mnie, że jestem nadal prawiczkiem? Może w końcu stałbym się akceptowany taki jaki jestem? Jak sądzisz?

Gość gość
pomorze zachodnie czy normalne? lol prawik który chce sie zabić bo nie umie bzyknąć brawo

Gość gość
" gość dziś gość dziś Mam dla Ciebie lepszy pomysł. W walentynki zapisz się do psychologa i zacznij swoje życie na nowo. Cykorzysz? c Naprawdę myślisz, że mi to pomorze? Twoim zdaniem ktoś taki jak ja taki nieudacznik w dodatku prawiczek ma jakieś szanse by żyć i to szczęśliwie? Chciałbym w to wierzyć ale nie potrafię sobie już nawet tego wyobrazić. A może jednak lepiej by dl mnie było bym skończył ze sobą. Wtedy już żadna kobieta nie wyśmiewała by się ze mnie, że jestem nadal prawiczkiem? " Czyli cykorzysz.... "Może w końcu stałbym się akceptowany taki jaki jestem? Jak sądzisz?" A jesteś trup nieboszczyk? Trochę nie czaję.

Gość gość
Przerób swoją "wade" w zaletę

Gość gość
przecież to prawik, czego sie spodziewasz po takiej miernocie?

Gość gość
prawiczków po 18 powinni poddawać eutanazji bo to nienormalne by facet w tym wieku nie ****ał kogokolwiek

Gość gość
skąd jesteś?