Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się że mi zgwałcą córkę

Polecane posty

Gość gość

Ma 16 lat. Ubiera się bardzo kobieco i wygląda na starsza. Jest bardzo ładna i ma wygląd takiej delikatnej dziewczynki. Chodzi często ze znajomymi wieczorami. Nie raz wraca po 23. Żona uważa ze w jej wieku powinna sie wyszaleć ale ja się boję że ktoś ją zgwałci jak bedzie wracała do domu. Czy zabronic jej późnego wracania do domu? Może powinienem po nią jeździć samochodem żeby sama nie wracała??

Gość gość
"ze w jej wieku powinna sie wyszaleć' x tzn uwaza ze powinna się seksić w tym wieku ?

Gość gość
Żonie chodzi o spotkania ze znajomymi. Ona uważa że powinna się wybawic a nie o seks jej chodzi. Mam nadzieje ze ona seksu jeszcze nie uprawiała. Nie ma chlopaka.

Gość Matka nie s pełna rozumu
Jej matka ma nierówno pod sufitem chcę zrobić z córki dziwkę gratuluje :D

Gość gość
Spraw jej pas cnoty!!

Gość gość
Ja też uważam ze powinna miec mozliwosc spotykania sie ze znajomymi tylko te późne powroty mnie martwia

Gość gość
Ja nigdy nie mogłam w takim wieku tak późno wracać do domu, jak to możliwe, że nie panujesz nad własną córką? Nie możesz postawić sprawy jasno? Jeśli choć jeden rodzic się nie zgadza na późne powroty, to tego nie powinno w ogóle być. :o

Gość gość
Misiu chrzanisz od rzeczy a czy tymczasem nie powinieneś już najwyższy czas walnąć w sen zimowy?

Gość gość
"i wygląda na starsza.(..) ma wygląd takiej delikatnej dziewczynki." to jak w koncu. Wygląda na starsza niż 16 lat delikatna dziewczynkę?

Gość gość
Wraca o 23 to trochę za późno jak na 16 lat. Sama mam córkę tylko młodszą o dwa lata i nie wyobrażam sobie żeby gdzieś się włóczyła o tej porze. Porozmawiaj z żoną o swoich obawach i z córką także.