Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fixomaniaczka

Lubicie dania typu fix?

Polecane posty

Gość fixomaniaczka

Bo ja uwielbiam, fix knora i winiary pomysl na, tak bardzo ulatwiaja zycie, mozna szybciutko zrobic obiadek, bez trudu. Najbardziej lubie spageti bolognese i 4 sery :) a wy?:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gośćDagmara
Ja też czasami coś takiego zrobię do Jedzenia, jak mi się nie chce gotować i jest smaczne ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czyli jesteś uzależniona od E621

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Bleh, dla mnie to w ogóle nie ma smaku. Teściowa czasem używa i zawsze smakuje to jak tektura ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fixomaniaczka
A tam, przeciez to jest smaczne :) i szybciutko sie robi, nie trzeba nad garami stac :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fixomaniaczka
Przeciez to nie moze byc szkodliwe skoro dopuszczone do sprzedazy. Jutro chyba zrobie miesko jakies, do tego sosik pieczeniowy i ziemniaczki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie, bo to sztuczny syf... a spaghetti z pomidorów można zrobić tak samo szybko jak to z proszku, więc to też żaden argument.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kupy bez smaku i wyglądu...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Oczywiście, że nie jest szkodliwe, tak jak cyjanek. Jest szkodliwe gdy się tym żywisz długo. Jest szkodliwe w tym sensie, że dużo mniej wartościowe jako dawka witamin, mikroelementów. Energetycznie zasyci, ale niewiele więcej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fixomaniaczka
Zrobil pyszny sosik pieczeniowy z winiar z karkowka, do tego ziemniaczki, chwila moment i gotowe, teraz sie dusi, a ja mam czas dla siebie. Gdyby nie fixy to marnowalabym pol dnia przy garach, gdyby bylo szkodliwe to by tego nie sprzedawali, a moja rodzinka zawsze chwali obiadki, wiec nie rozumiem czemu tak krytykujecie... jak mozna ulatwiac sobie zycie to trzeba :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Kobieto. Żebyś ze skóry wychodziła, to nie zmienisz faktu, że najlepsze jedzenie, to jedzenie od podstaw przygotowywane, bez żadnych konserwantów, dodatków itp. Wszelkie obserwacje i badania tego dowodzą. Nikt, nie umiera od takiego jedzenia, ani od razu, ani po 10 latach, ani nawet w ogóle z tego powodu nie umiera. Ale z pewnością żywienie się tylko takim żarciem, jest drogą do degradacji organizmu z wartościowych i potrzebnych składników. Wszystko co przetworzone przemysłowo, jest mniej wartościowe. Do tego dochodzą te dodatki, emulgatory. One nie są szkodliwe na zasadzie, że zjesz i dostaniesz takiej czy innej choroby od razu. Skutki odkładają się w czasie. To tak jak z sorbitolem, który jest w gumie do żucia. Nie zatrujesz się tym, jeśli żujesz jedną, dwie gumy, ale jeśli nażresz się tego od razu i dużo, to ci zaszkodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×